Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

16 YAŞINDAKİ ERCİŞLİ ÇOCUKTAN ÜÇ GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Dünya 14.06.2023 - 17:19, Güncelleme: 14.06.2023 - 17:19 2118+ kez okundu.
 

16 YAŞINDAKİ ERCİŞLİ ÇOCUKTAN ÜÇ GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

ERCİŞLİ ÇOCUKTAN ÜÇ GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
Diyarbakır'a giden Ercişli 16 yaşındaki çocuktan üç gündür haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, Erciş'ten otobüs ile Diyarbakır'a giden ve otogarda kameralara takılan 16 yaşındaki Mert Çiftçi’ye ailesi üç gündür ulaşamıyor. Emniyet ekipleri ve yakınları, üzerinde telefon bulunmayan Mert'i Diyarbakır'da sokak sokak ararken, ailesi çocuklarının hayatında endişe ediyor. Mert'i aramak için Diyarbakır'da bulunan babası Maşallah Çiftçi, "Tüm aile buraya geldik, fotoğrafı elimizde Diyarbakır sokaklarında Mert'i arıyoruz. O bizim canımız, ailece perişan olduk. Evden ayrıldığında üzerinde beyaz bir gömlek vardı. Görenlerin duyanların Allah rızası için haber vermesini istiyorum” dedi.Erciş’te hemen hemen herkesin merak ettiği Mert Çiftçi sosyal medya aracılığı ile de bulunmaya çalışılıyor.(Haber:Sadiye YİGİT)
ERCİŞLİ ÇOCUKTAN ÜÇ GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Diyarbakır'a giden Ercişli 16 yaşındaki çocuktan üç gündür haber alınamıyor.
Edinilen bilgiye göre, Erciş'ten otobüs ile Diyarbakır'a giden ve otogarda kameralara takılan 16 yaşındaki Mert Çiftçi’ye ailesi üç gündür ulaşamıyor. Emniyet ekipleri ve yakınları, üzerinde telefon bulunmayan Mert'i Diyarbakır'da sokak sokak ararken, ailesi çocuklarının hayatında endişe ediyor.
Mert'i aramak için Diyarbakır'da bulunan babası Maşallah Çiftçi, "Tüm aile buraya geldik, fotoğrafı elimizde Diyarbakır sokaklarında Mert'i arıyoruz. O bizim canımız, ailece perişan olduk. Evden ayrıldığında üzerinde beyaz bir gömlek vardı. Görenlerin duyanların Allah rızası için haber vermesini istiyorum” dedi.Erciş’te hemen hemen herkesin merak ettiği Mert Çiftçi sosyal medya aracılığı ile de bulunmaya çalışılıyor.(Haber:Sadiye YİGİT)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.