Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bakan Yardımcısı Çiftci'den Öğretmenler Günü mesajı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 12:10, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1868+ kez okundu.
 

Bakan Yardımcısı Çiftci'den Öğretmenler Günü mesajı

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Bakan Yardımcısı Çiftci, yayınladığı mesajda, "Öğretmenler; çocuklarımızı, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarlarıdır. Sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişiler öğretmenlerdir. Çünkü bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek bir meslek vardır, o da öğretmenliktir. Yeni nesilleri bilgi seviyesi ve ahlak değerleri yüksek, bağımsız kararlar verebilen, yeniliklere açık, özgüven sahibi ve vatansever bireyler olarak geleceğe hazırlayan değerli öğretmenlerimize sevgi, saygı, hoşgörü ve sabır dolu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyor, depremde ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 
Bakan Yardımcısı Çiftci, yayınladığı mesajda, "Öğretmenler; çocuklarımızı, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarlarıdır. Sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişiler öğretmenlerdir. Çünkü bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek bir meslek vardır, o da öğretmenliktir. Yeni nesilleri bilgi seviyesi ve ahlak değerleri yüksek, bağımsız kararlar verebilen, yeniliklere açık, özgüven sahibi ve vatansever bireyler olarak geleceğe hazırlayan değerli öğretmenlerimize sevgi, saygı, hoşgörü ve sabır dolu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyor, depremde ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.