Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bakan Yardımcısı Çiftci’den referandum çalışması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2017 - 08:36, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1253+ kez okundu.
 

Bakan Yardımcısı Çiftci’den referandum çalışması

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, İstanbul Van Kültür Evi Vanlılar Demokrasi Gecesine katılarak hemşehrileriyle bir araya geldi. İstanbul Van Kültür Evi Vanlılar Demokrasi Gecesine katılmadan önce Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret eden Bakan Yardımcısı Çiftci, ardından Başkan Kadıoğlu ile birlikte İstanbul Van Kültür Evi Vanlılar Demokrasi Gecesine katıldı. Burada bir konuşma yapan Çiftci, hemşehrileriyle bir araya gelmekten ötürü mutluluk duyduğunu söyledi. Referandum sürecinde İstanbul’da bir araya geldikleri hemşehrilerinin de güçlü bir şekilde ‘evet’ demelerinin kendilerini ziyadesiyle gururlandırdığını belirten Çiftci, “Kararlılık ve azimle yürümek adına hemşehrilerimizin AK Partimize ve hükümetimize gösterdiği yakınlık ve muhabbetin güçlendiğini görmek, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Van il merkezi ve diğer ilçelerimizde de hemşehrilerimizin anayasa değişikliğine neden evet diyeceklerini anlatıyoruz. İnşallah 17 Nisan sabahı bu emeklerimiz karşılığını bulacak ve sistemin neden olduğu hantallıktan kurtulan ülkemiz hak ettiği müreffeh yarınlara ulaşacaktır. İstanbul’da yaşayan Vanlı hemşehrilerimin de 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ‘evet’ oyu vereceklerini belirtmelerinden ötürü ayrıca memnuniyet duyduğumu belirterek, sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.Çiftci; Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na yönelik uçuş yasağı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya karşı yapılan hasmane tutumları da şiddet ve nefretle kınadığını söyledi.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, İstanbul Van Kültür Evi Vanlılar Demokrasi Gecesine katılarak hemşehrileriyle bir araya geldi. 
İstanbul Van Kültür Evi Vanlılar Demokrasi Gecesine katılmadan önce Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret eden Bakan Yardımcısı Çiftci, ardından Başkan Kadıoğlu ile birlikte İstanbul Van Kültür Evi Vanlılar Demokrasi Gecesine katıldı. Burada bir konuşma yapan Çiftci, hemşehrileriyle bir araya gelmekten ötürü mutluluk duyduğunu söyledi. Referandum sürecinde İstanbul’da bir araya geldikleri hemşehrilerinin de güçlü bir şekilde ‘evet’ demelerinin kendilerini ziyadesiyle gururlandırdığını belirten Çiftci, “Kararlılık ve azimle yürümek adına hemşehrilerimizin AK Partimize ve hükümetimize gösterdiği yakınlık ve muhabbetin güçlendiğini görmek, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Van il merkezi ve diğer ilçelerimizde de hemşehrilerimizin anayasa değişikliğine neden evet diyeceklerini anlatıyoruz. İnşallah 17 Nisan sabahı bu emeklerimiz karşılığını bulacak ve sistemin neden olduğu hantallıktan kurtulan ülkemiz hak ettiği müreffeh yarınlara ulaşacaktır. İstanbul’da yaşayan Vanlı hemşehrilerimin de 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ‘evet’ oyu vereceklerini belirtmelerinden ötürü ayrıca memnuniyet duyduğumu belirterek, sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Çiftci; Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na yönelik uçuş yasağı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya karşı yapılan hasmane tutumları da şiddet ve nefretle kınadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.