Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkale'de kış geri döndü: 21 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

Gündem 19.03.2024 - 17:09, Güncelleme: 19.03.2024 - 17:09 1012+ kez okundu.
 

Başkale'de kış geri döndü: 21 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

Kar kalınlığının ilçe merkezde 20, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye ulaştığı Başkale’de, sürücüler ise yüksek rakımlı bölgelerde ilerlemekte güçlük çekti.
Van'ın Başkale ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 21 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının ilçe merkezde 20, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye ulaştığı Başkale’de, sürücüler ise yüksek rakımlı bölgelerde ilerlemekte güçlük çekti. İlçeye bağlı 11 mahalle ile 10 mezra yolu ulaşıma kapanırken çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi. Başkale Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçe merkezinde yol temizleme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kış mevsiminin geri geldiğini anlatan vatandaşlardan Adem Çakır, "Kışımız tekrar geri geldi. Mart ayındayız ama hala kar yağıyor. Rakımı yüksek bir yerde yaşıyoruz. Sürekli kar yağışları oluyor. Allah yardımcımız olsun" dedi.
Kar kalınlığının ilçe merkezde 20, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye ulaştığı Başkale’de, sürücüler ise yüksek rakımlı bölgelerde ilerlemekte güçlük çekti.

Van'ın Başkale ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 21 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Kar kalınlığının ilçe merkezde 20, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye ulaştığı Başkale’de, sürücüler ise yüksek rakımlı bölgelerde ilerlemekte güçlük çekti. İlçeye bağlı 11 mahalle ile 10 mezra yolu ulaşıma kapanırken çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.
Başkale Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçe merkezinde yol temizleme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Kış mevsiminin geri geldiğini anlatan vatandaşlardan Adem Çakır, "Kışımız tekrar geri geldi. Mart ayındayız ama hala kar yağıyor. Rakımı yüksek bir yerde yaşıyoruz. Sürekli kar yağışları oluyor. Allah yardımcımız olsun" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.