Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkale’de sağanak yağmur sonrası sel suları yolları kapladı

Gündem 10.06.2024 - 20:12, Güncelleme: 10.06.2024 - 20:12 3704+ kez okundu.
 

Başkale’de sağanak yağmur sonrası sel suları yolları kapladı

Yağmur sonrası sel suları yolları kapladı
Van’ın Başkale ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak ve dolu yağışı sonrası sel meydana geldi, yollar dereye döndü. Başkale'ye bağlı Albayrak Mahallesi ve grup mahallelerinde kuvvetli sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Kuvvetli sağanak sebebiyle yükselen sel suları yollara taştı. Sel suları ile kaplanan yollarda yaya ve sürücüler zor anlar yaşadı. Yağışın ardından ekipler tarafından selin etkili olduğu alanlarda çalışma yapıldı.
Yağmur sonrası sel suları yolları kapladı

Van’ın Başkale ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak ve dolu yağışı sonrası sel meydana geldi, yollar dereye döndü.
Başkale'ye bağlı Albayrak Mahallesi ve grup mahallelerinde kuvvetli sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Kuvvetli sağanak sebebiyle yükselen sel suları yollara taştı. Sel suları ile kaplanan yollarda yaya ve sürücüler zor anlar yaşadı. Yağışın ardından ekipler tarafından selin etkili olduğu alanlarda çalışma yapıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.