Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Çelik’ten, Bakan Yardımcısı Çiftci’ye ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2017 - 12:39, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2360+ kez okundu.
 

Başkan Çelik’ten, Bakan Yardımcısı Çiftci’ye ziyaret

Van’ın Erciş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsamettin Çelik, beraberindeki heyetle Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’yi makamında ziyaret etti.Gerçekleşen görüşmede Van ve Erciş esnafının sıkıntı ve sorunlarını dile getiren Hüsamettin Çelik, Erciş’te kentsel dönüşüm projesinin 1. etap 1. bölüm çalışmalarının başlatılmasında büyük emeği olan Bakan Yardımcısı Çiftci’ye esnaflar adına teşekkür etti. Kentsel dönüşümün 2 ile 3. etaplarının da yapılması gerektiğini belirten Çelik, görüşme sonrası açıklamalarda bulunarak, “Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Fatih Çiftci Bey’e ilçeye, bölgeye yaptığı katkı ve desteklerden ötürü teşekkürlerimizi ileterek, ilçemizin sorunları ve yapılacak birkaç yeni proje hakkında kendileri ile görüş alışverişinde bulunduk. Sağ olsunlar kendileri, projelerimize destek vereceklerini belirttiler. Ayrıca, Erciş’te kentsel dönüşüm projesi kapsamında 2. ve 3. etapların da yapımı için çalışmaların devam ettiğini bildirdiler. Sayın Bakan Yardımcısı Çİftci, Erciş’e doğalgaz verilmesi için de yetkilerden söz aldıklarını, kısa süre içinde bu projenin gerçekleşeceği müjdesini de tarafımıza ilettiler. 2017 yılı inşallah her yönü ile Erciş’in yeniden kalkınma, gelişme yılı olacaktır” dedi.

Van’ın Erciş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsamettin Çelik, beraberindeki heyetle Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’yi makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen görüşmede Van ve Erciş esnafının sıkıntı ve sorunlarını dile getiren Hüsamettin Çelik, Erciş’te kentsel dönüşüm projesinin 1. etap 1. bölüm çalışmalarının başlatılmasında büyük emeği olan Bakan Yardımcısı Çiftci’ye esnaflar adına teşekkür etti. Kentsel dönüşümün 2 ile 3. etaplarının da yapılması gerektiğini belirten Çelik, görüşme sonrası açıklamalarda bulunarak, “Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Fatih Çiftci Bey’e ilçeye, bölgeye yaptığı katkı ve desteklerden ötürü teşekkürlerimizi ileterek, ilçemizin sorunları ve yapılacak birkaç yeni proje hakkında kendileri ile görüş alışverişinde bulunduk. Sağ olsunlar kendileri, projelerimize destek vereceklerini belirttiler. Ayrıca, Erciş’te kentsel dönüşüm projesi kapsamında 2. ve 3. etapların da yapımı için çalışmaların devam ettiğini bildirdiler. Sayın Bakan Yardımcısı Çİftci, Erciş’e doğalgaz verilmesi için de yetkilerden söz aldıklarını, kısa süre içinde bu projenin gerçekleşeceği müjdesini de tarafımıza ilettiler. 2017 yılı inşallah her yönü ile Erciş’in yeniden kalkınma, gelişme yılı olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.