Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çaldıran-Doğubayazıt kara yolu ulaşıma kapatıldı

Yaşam 27.03.2024 - 08:00, Güncelleme: 27.03.2024 - 08:00 1010+ kez okundu.
 

Çaldıran-Doğubayazıt kara yolu ulaşıma kapatıldı

Mart çetin geçiyor
Van’ın Çaldıran ile Ağrı’nın Doğubayazıt kara yolu, olumsuz hava şartları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bölgede etkili olan kar yağışı ve tipi, hayatı olumsuz etkiliyor. Çaldıran-Doğubayazıt yolu da, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sabah saatlerinden itibaren ulaşıma kapatıldı. Yolda kalan sürücüler ise Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.
Mart çetin geçiyor

Van’ın Çaldıran ile Ağrı’nın Doğubayazıt kara yolu, olumsuz hava şartları nedeniyle trafiğe kapatıldı.
Bölgede etkili olan kar yağışı ve tipi, hayatı olumsuz etkiliyor. Çaldıran-Doğubayazıt yolu da, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sabah saatlerinden itibaren ulaşıma kapatıldı. Yolda kalan sürücüler ise Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.