Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dereye düşen çocuk hayatını kaybetti

Gündem 11.04.2024 - 10:25, Güncelleme: 11.04.2024 - 10:25 1062 kez okundu.
 

Dereye düşen çocuk hayatını kaybetti

Van’ın Gürpınar ilçesinde dereye düşen 5 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti.
Van’ın Gürpınar ilçesinde dereye düşen 5 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti.  Edinilen bilgiye göre olay; Gürpınar ilçesine bağlı Bozyiğit Mahallesi'nde meydana geldi. Dün öğleden sonra saat 15.00 civarında Ramazan bayramı dolayısıyla gezmeye çıkan ikisi kardeş 3 çocuk, mahalle içinde bulunan dere kenarında oynarken bir anda dengesini kaybeden Berkcan Karakoç (5), dereye düştü. İlçede iki gündür yağan yağmur ile karın da etkisi ile daha da coşan dere sularına kapılarak sürüklenen Berkcan’ın cesedi mahalleliler tarafından 3 kilometre uzaklıkta bulundu. Mahalleliler tarafından sudan çıkartılan Karakoç’un cansız bedeni vatandaşlar tarafından özel araç ile Gürpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Berkcan Karakoç'un cesedi daha sonra Van YYÜ üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi’nde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
Van’ın Gürpınar ilçesinde dereye düşen 5 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Van’ın Gürpınar ilçesinde dereye düşen 5 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgiye göre olay; Gürpınar ilçesine bağlı Bozyiğit Mahallesi'nde meydana geldi. Dün öğleden sonra saat 15.00 civarında Ramazan bayramı dolayısıyla gezmeye çıkan ikisi kardeş 3 çocuk, mahalle içinde bulunan dere kenarında oynarken bir anda dengesini kaybeden Berkcan Karakoç (5), dereye düştü. İlçede iki gündür yağan yağmur ile karın da etkisi ile daha da coşan dere sularına kapılarak sürüklenen Berkcan’ın cesedi mahalleliler tarafından 3 kilometre uzaklıkta bulundu. Mahalleliler tarafından sudan çıkartılan Karakoç’un cansız bedeni vatandaşlar tarafından özel araç ile Gürpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Berkcan Karakoç'un cesedi daha sonra Van YYÜ üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi’nde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.