Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Elite World Van Otel kadın futbolcuları ağırladı

Spor 09.03.2024 - 13:56, Güncelleme: 09.03.2024 - 13:56 1178+ kez okundu.
 

Elite World Van Otel kadın futbolcuları ağırladı

Van’ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Otel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla TFF 3. Lig’de başarıyla mücadele eden İki Nisan Şengençler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı ve teknik heyetini ağırladı.
Elite World Van Otel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İki Nisan Şengençler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımını ağırladı. Van’ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Otel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla TFF 3. Lig’de başarıyla mücadele eden İki Nisan Şengençler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı ve teknik heyetini ağırladı. Burada kadın futbolcularla bir araya gelen Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, “Böyle önemli ve anlamlı bir günde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Şimdiye kadar 3. Lig’de ilimizi en güzel şekilde temsil eden İki Nisan Şengençler Spor Kulübü sporcu, teknik heyet ve yönetimine teşekkür ediyor, zorlu lig maratonunda başarılar diliyorum” dedi. İki Nisan Şengençler Spor Kulübü Antrenörü Cengiz Uzunköprü ise böyle anlamlı ve önemli bir günde kendilerini ağırlayan Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy ve otel personeline teşekkür etti.
Van’ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Otel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla TFF 3. Lig’de başarıyla mücadele eden İki Nisan Şengençler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı ve teknik heyetini ağırladı.

Elite World Van Otel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İki Nisan Şengençler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımını ağırladı.
Van’ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Otel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla TFF 3. Lig’de başarıyla mücadele eden İki Nisan Şengençler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı ve teknik heyetini ağırladı. Burada kadın futbolcularla bir araya gelen Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, “Böyle önemli ve anlamlı bir günde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Şimdiye kadar 3. Lig’de ilimizi en güzel şekilde temsil eden İki Nisan Şengençler Spor Kulübü sporcu, teknik heyet ve yönetimine teşekkür ediyor, zorlu lig maratonunda başarılar diliyorum” dedi.
İki Nisan Şengençler Spor Kulübü Antrenörü Cengiz Uzunköprü ise böyle anlamlı ve önemli bir günde kendilerini ağırlayan Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy ve otel personeline teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.