Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ İL OLMAK İSTİYOR

Gündem 14.06.2023 - 17:22, Güncelleme: 14.06.2023 - 17:22 2736+ kez okundu.
 

ERCİŞ İL OLMAK İSTİYOR

ERCİŞ İL OLSUN
Erciş il oluyor. Yazılı basın ve sosyal medyada yer alan bilgi ve haberlere göre Cumhuriyetimizin 100. yılında il sayısının bugünlerde 100’e çıkarılacağı yer almakta.  Ercişli Hemşehrilerimizin yıllardır beklediği  hayali olan Muradiye, Çaldıran, Patnos, Adilcevaz ve Çelebibağı  ilçelerinden müteşekkil bir il olacağı ve ortalama nüfusunun da 350.000 civarında olacağı tahmin edilmektedir. Erciş gibi il olacak ilçeler için il olmanın daha fazla yatırım daha fazla istihdam anlamına gelmesi tüm Ercişliler arasında yine büyük bir heyecan yarattı. Gazetemiz olarak biz de tüm hemşerilerimiz gibi il olmasını yürekten destekliyor ve bir an önce il olması için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz... Erciş İl oluyor! İl olacak ilçeler açıklandı İşte il olması beklenen ilçeler... Türkiye'de bugün 81 il ve 922 ilçe bulunuyor... Tarihte en son il olan Düzce, 1999 yılında depremden hasar gördüğü için olmuştu.  Bugünlerde de bağlı olduğu ilden hem nüfus hem de gelişmiş ekonomi ve refah seviyesiyle daha iyi bir yerde olan pek çok ilçe var.  İl sayısı 100'e çıkıyor  İl sayısının 100 olacağı bir süredir tartışılan konular arasındaydı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yaptığı açıklamada bu konuya değindi. Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 il ve 1000 ilçe olması gerektiğini söyleyen Bahçeli'nin ardından hangi ilçelerin il olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Kriterleri karşılayan ilçeler listelendi Türkiye'de bağlı olduğu ilin merkez ilçesine uzaklığı, nüfus büyüklüğü, sosyo-ekonomik koşulları gibi kriterlerle il olmaya en yakın ilçeler sıralandı. Bu ilçeler arasında ise Ankara'dan da listeye girmeyi başaran bir ilçe yer aldı. Buna göre nüfusu ve gelişmişliği ile Ankara'nın Polatlı ilçesinin il olmaya aday ilçelerden olduğu öğrenildi.  İşte il olmaya aday olan o ilçeler...  Polatlı, Ankara Yüksekova, Hakkari Kahta, Adıyaman Midyat, Mardin Siverek, Şanlıurfa Ergani, Diyarbakır Cizre, Şırnak Nazilli, Aydın Edremit, Balıkesir Alanya, Antalya Manavgat, Antalya Lüleburgaz, Kırklareli Bandırma, Balıkesir İskenderun, Hatay İnegöl, Bursa Ünye, Ordu Kozan, Adana Fethiye, Muğla Erciş, Van Tarsus, Mersin Akhisar, Manisa Çorlu, Tekirdağ Ereğli, Konya Elbistan, Kahramanmaraş Yeşil Erciş il olmak istiyor. ( Haber:Sadiye YİGİT) 
ERCİŞ İL OLSUN

Erciş il oluyor. Yazılı basın ve sosyal medyada yer alan bilgi ve haberlere göre Cumhuriyetimizin 100. yılında il sayısının bugünlerde 100’e çıkarılacağı yer almakta.  Ercişli Hemşehrilerimizin yıllardır beklediği  hayali olan Muradiye, Çaldıran, Patnos, Adilcevaz ve Çelebibağı  ilçelerinden müteşekkil bir il olacağı ve ortalama nüfusunun da 350.000 civarında olacağı tahmin edilmektedir. Erciş gibi il olacak ilçeler için il olmanın daha fazla yatırım daha fazla istihdam anlamına gelmesi tüm Ercişliler arasında yine büyük bir heyecan yarattı. Gazetemiz olarak biz de tüm hemşerilerimiz gibi il olmasını yürekten destekliyor ve bir an önce il olması için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz...
Erciş İl oluyor! İl olacak ilçeler açıklandı
İşte il olması beklenen ilçeler...
Türkiye'de bugün 81 il ve 922 ilçe bulunuyor... Tarihte en son il olan Düzce, 1999 yılında depremden hasar gördüğü için olmuştu. 
Bugünlerde de bağlı olduğu ilden hem nüfus hem de gelişmiş ekonomi ve refah seviyesiyle daha iyi bir yerde olan pek çok ilçe var. 
İl sayısı 100'e çıkıyor 
İl sayısının 100 olacağı bir süredir tartışılan konular arasındaydı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yaptığı açıklamada bu konuya değindi.
Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 il ve 1000 ilçe olması gerektiğini söyleyen Bahçeli'nin ardından hangi ilçelerin il olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Kriterleri karşılayan ilçeler listelendi Türkiye'de bağlı olduğu ilin merkez ilçesine uzaklığı, nüfus büyüklüğü, sosyo-ekonomik koşulları gibi kriterlerle il olmaya en yakın ilçeler sıralandı. Bu ilçeler arasında ise Ankara'dan da listeye girmeyi başaran bir ilçe yer aldı. Buna göre nüfusu ve gelişmişliği ile Ankara'nın Polatlı ilçesinin il olmaya aday ilçelerden olduğu öğrenildi. 
İşte il olmaya aday olan o ilçeler... 
Polatlı, Ankara Yüksekova, Hakkari Kahta, Adıyaman Midyat, Mardin Siverek, Şanlıurfa Ergani, Diyarbakır Cizre, Şırnak Nazilli, Aydın Edremit, Balıkesir Alanya, Antalya Manavgat, Antalya Lüleburgaz, Kırklareli Bandırma, Balıkesir İskenderun, Hatay İnegöl, Bursa Ünye, Ordu Kozan, Adana Fethiye, Muğla Erciş, Van Tarsus, Mersin Akhisar, Manisa Çorlu, Tekirdağ Ereğli, Konya Elbistan, Kahramanmaraş
Yeşil Erciş il olmak istiyor.
( Haber:Sadiye YİGİT) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.