Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI’NA YENİ YÖNETİM

Gündem 25.11.2022 - 09:34, Güncelleme: 25.11.2022 - 09:34 3389+ kez okundu.
 

ERCİŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI’NA YENİ YÖNETİM

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinden başarılı çıkan yönetim iş başı yaptı.
Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinden başarılı çıkan yönetim iş başı yaptı. Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinden üyelerden yeterli oyu alarak guruptan çıkan on sekiz aday başkanlarını seçmek için oy kullandılar. Yapılan oylama sonucunda Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na aday olan Murat İzgi ve Abdulkadir Aslan dokuzar oy alarak beraberlik durumu ortaya çıktı. Dostça yürütülen oylamadan sonuç çıkamayınca dokuzar oy alan Murat İzgi ve Abdulkadir Aslan arasında kura çekimi yapıldı. Kurada seçilen isim Murat İzgi oldu.  Kuradan ismi çıkmayan Adulkadir Aslan rakibini tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na seçilen Murat İzgi seçimlere katılan herkese teşşekür ederek konuşmasında ’’Erciş Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı’na beni layık gören ve benim için çalışan ve çalışmayan herkese teşekkür ediyorum..Seçimler olduğu sürece birileri buraya seçimle demokratik haklarını kullanarak oturacak ve bu görevi icra edecektir. Bu icra görevini bu kez Erciş halkı bana yüklemiş durumdadır. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. .Kimseyi kırmadan herkese eşit mesafede ve büyük bir heyecanla yapacağıma herkesin bana ve yeni yönetime güvenmesini istiyorum. Bu koltuğun hakkını vermek için elimden gelini mutlaka yapacağım.  Bizden önce bu görevi yapmış olan arkadaşlarıma ve büyüklerime hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların tecrübelerine her zaman açık olacağım. Erciş Türkiye’de bir çok ilden nüfus olarak daha büyüktür. Erciş’in bu avantajını iş dünyasında değerlendirmek için daha çok istekli olacağız. Yeni belirleyeceğimiz kadro ile beraber  başarılı bir dönem için biz hazırız. Bu kadro olarak Erciş’in hizmetine hazır olduğumuzu belirtiyoruz.. Allah güç kuvvet versin.Bizi başarılı kılsın İnşallah’’.dedi Haber:Ümit SARGUT
Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinden başarılı çıkan yönetim iş başı yaptı.

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinden başarılı çıkan yönetim iş başı yaptı.
Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinden üyelerden yeterli oyu alarak guruptan çıkan on sekiz aday başkanlarını seçmek için oy kullandılar.
Yapılan oylama sonucunda Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na aday olan Murat İzgi ve Abdulkadir Aslan dokuzar oy alarak beraberlik durumu ortaya çıktı.
Dostça yürütülen oylamadan sonuç çıkamayınca dokuzar oy alan Murat İzgi ve Abdulkadir Aslan arasında kura çekimi yapıldı. Kurada seçilen isim Murat İzgi oldu. 
Kuradan ismi çıkmayan Adulkadir Aslan rakibini tebrik ederek görevinde başarılar diledi.
Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na seçilen Murat İzgi seçimlere katılan herkese teşşekür ederek konuşmasında ’’Erciş Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı’na beni layık gören ve benim için çalışan ve çalışmayan herkese teşekkür ediyorum..Seçimler olduğu sürece birileri buraya seçimle demokratik haklarını kullanarak oturacak ve bu görevi icra edecektir. Bu icra görevini bu kez Erciş halkı bana yüklemiş durumdadır. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. .Kimseyi kırmadan herkese eşit mesafede ve büyük bir heyecanla yapacağıma herkesin bana ve yeni yönetime güvenmesini istiyorum. Bu koltuğun hakkını vermek için elimden gelini mutlaka yapacağım. 
Bizden önce bu görevi yapmış olan arkadaşlarıma ve büyüklerime hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların tecrübelerine her zaman açık olacağım. Erciş Türkiye’de bir çok ilden nüfus olarak daha büyüktür. Erciş’in bu avantajını iş dünyasında değerlendirmek için daha çok istekli olacağız. Yeni belirleyeceğimiz kadro ile beraber  başarılı bir dönem için biz hazırız. Bu kadro olarak Erciş’in hizmetine hazır olduğumuzu belirtiyoruz.. Allah güç kuvvet versin.Bizi başarılı kılsın İnşallah’’.dedi
Haber:Ümit SARGUT

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.