Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş'te '2 Nisan Otizm Farkındalık Günü' etkinliği düzenlendi

Gündem 03.04.2024 - 11:40, Güncelleme: 03.04.2024 - 11:40 1141 kez okundu.
 

Erciş'te '2 Nisan Otizm Farkındalık Günü' etkinliği düzenlendi

Gamze Karaloğlu, onlarla yakın ilgi göstererek çocuklara kitap ve çikolata hediye ettiler.
Van’ın Erciş ilçesinde 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi. Erciş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, Vanyolu Caddesi’nde bir araya getirilen otizmli çocuklar, öğretmenleriyle birlikte Erciş Kaymakamlığı önüne kadar yürüdüler. Kaymakamlık önünde otizme dikkat çekmek için gökyüzüne balon bırakan çocuklarla bir araya gelen Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu, onlarla yakın ilgi göstererek çocuklara kitap ve çikolata hediye ettiler. Çocuklarla fotoğraf çektirip sohbet eden Kaymakam Murat Karaloğlu, “Bugün 2 Nisan Dünya Otizm Günü. Bugün velilerimiz ve öğretmenlerimiz bizleri ziyarete geldiler. Erciş halkına ve vatandaşlara farkındalık oluştursun diye yürüyüş gerçekleştirdiler. Biz arkadaşlarımızın, velilerimizin, öğretmenlerimizin, idarecilerimizin her zaman devlet olarak yanındayız, imkanlar ölçüsünde elimizden ne geliyorsa biz onların emrindeyiz” dedi.
Gamze Karaloğlu, onlarla yakın ilgi göstererek çocuklara kitap ve çikolata hediye ettiler.

Van’ın Erciş ilçesinde 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi.
Erciş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, Vanyolu Caddesi’nde bir araya getirilen otizmli çocuklar, öğretmenleriyle birlikte Erciş Kaymakamlığı önüne kadar yürüdüler. Kaymakamlık önünde otizme dikkat çekmek için gökyüzüne balon bırakan çocuklarla bir araya gelen Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu, onlarla yakın ilgi göstererek çocuklara kitap ve çikolata hediye ettiler. Çocuklarla fotoğraf çektirip sohbet eden Kaymakam Murat Karaloğlu, “Bugün 2 Nisan Dünya Otizm Günü. Bugün velilerimiz ve öğretmenlerimiz bizleri ziyarete geldiler. Erciş halkına ve vatandaşlara farkındalık oluştursun diye yürüyüş gerçekleştirdiler. Biz arkadaşlarımızın, velilerimizin, öğretmenlerimizin, idarecilerimizin her zaman devlet olarak yanındayız, imkanlar ölçüsünde elimizden ne geliyorsa biz onların emrindeyiz” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.