Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE ‘ÇEVRE ENERJİ VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONFERANSI’

Gündem 28.04.2023 - 17:50, Güncelleme: 28.04.2023 - 17:50 1699+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE ‘ÇEVRE ENERJİ VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONFERANSI’

Van Gölü Mavi Kalsın
 Erciş’te  ‘Çevre Enerji ve İklim Değişikliği Konferansı’ düzenlendi. Erciş Bilim Bendi ve Bilim Şenliği bünyesinde Öğretim Üyesi Erdoğan Özel tarafından Atakan Çelik Kültür Merkezinde öğrencilere ‘Çevre Enerji ve İklim Değişikliği’ konulu bir konferans verildi. Konferansta konuşan Özel, Van Gölü'nün gün geçtikte kirlendiğine dikkat çekerek, “Tedbirlerimizi arttırmazsak, gelecekte Van’ı ve Bitlis’i terk etmek zorunda kalabiliriz. Bizler Van Gölü’nün mavi kalması için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Eminim bizden sonra sizlerde Van Gölü’nün temiz kalması için çalışacaksınız. Çünkü gelecekte söz sahibi sizler olacaksınız” dedi. Davetlilerle birlikte ‘Van Gölü mavi kalsın’ sloganını da söyleyen Özel, konferansta sorduğu soruları bilen öğrencilere ise hediyelerini takdim etti.Öğrenciler de Van Gölü Mavi Kalsın sloganını çok beğendiler.(Sadiye YİGİT)
Van Gölü Mavi Kalsın

 Erciş’te  ‘Çevre Enerji ve İklim Değişikliği Konferansı’ düzenlendi.
Erciş Bilim Bendi ve Bilim Şenliği bünyesinde Öğretim Üyesi Erdoğan Özel tarafından Atakan Çelik Kültür Merkezinde öğrencilere ‘Çevre Enerji ve İklim Değişikliği’ konulu bir konferans verildi. Konferansta konuşan Özel, Van Gölü'nün gün geçtikte kirlendiğine dikkat çekerek, “Tedbirlerimizi arttırmazsak, gelecekte Van’ı ve Bitlis’i terk etmek zorunda kalabiliriz. Bizler Van Gölü’nün mavi kalması için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Eminim bizden sonra sizlerde Van Gölü’nün temiz kalması için çalışacaksınız. Çünkü gelecekte söz sahibi sizler olacaksınız” dedi.
Davetlilerle birlikte ‘Van Gölü mavi kalsın’ sloganını da söyleyen Özel, konferansta sorduğu soruları bilen öğrencilere ise hediyelerini takdim etti.Öğrenciler de Van Gölü Mavi Kalsın sloganını çok beğendiler.(Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.