Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi

Yaşam 25.01.2024 - 08:31, Güncelleme: 25.01.2024 - 08:35 1086+ kez okundu.
 

Erciş’te kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi

Erciş’te kar yağışı
Erciş’te kar yağışı etkili olurken, ilçenin tamamını beyaza büründü. Erciş’te etkili olan kar yağışı ilçenin tamamını beyaza bürüdü. Şehir merkezinde 30-40 santimetre olan kar yağışı kırsal kesimde 40-50 santimetre civarında yağdı. Kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, kar yağışı nedeniyle Erciş’te güzel kar manzaralar da ortaya çıkardı.(Haber:Sadiye YİGİT)  
Erciş’te kar yağışı

Erciş’te kar yağışı etkili olurken, ilçenin tamamını beyaza büründü.
Erciş’te etkili olan kar yağışı ilçenin tamamını beyaza bürüdü. Şehir merkezinde 30-40 santimetre olan kar yağışı kırsal kesimde 40-50 santimetre civarında yağdı. Kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, kar yağışı nedeniyle Erciş’te güzel kar manzaralar da ortaya çıkardı.(Haber:Sadiye YİGİT)
 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.