Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te kimlik sıkıntısı yaşayan seçmenler nüfus müdürlüğüne akın etti

Siyaset 31.03.2024 - 17:18, Güncelleme: 31.03.2024 - 17:18 1122+ kez okundu.
 

Erciş’te kimlik sıkıntısı yaşayan seçmenler nüfus müdürlüğüne akın etti

Erciş ilçesinde oy kullanmaya gidecek seçmenler kimlikleriyle ilgili sıkıntı yaşayınca ilçe nüfus müdürlüğüne akın etti.
Van’ın Erciş ilçesinde oy kullanmaya gidecek seçmenler kimlikleriyle ilgili sıkıntı yaşayınca ilçe nüfus müdürlüğüne akın etti. 2 gündür açık olan Erciş Nüfus Müdürlüğü, kimlik sorunu yaşayan vatandaşlara yardımcı oldu. Açıklamalarda bulunan İlçe Nüfus Müdürü Ümit Aral, yerel seçimlerden dolayı dün ve bugün açık olduklarını belirterek, “Müdürlüğümüze dün 8 vatandaşımızın kimlik başvurusunu aldık, bugün ise şu ana kadar 70’in üzerinde vatandaşımızın kimlik başvurusunu alarak oy kullanmalarını sağladık. Arkadaşlar yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Gelen vatandaşların taleplerini karşılıyoruz. Kurum olarak görev alanımıza giren konularda elimizden geldiği kadarıyla vatandaşlarımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz. Onların taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Çünkü herkesin oy kullanma hakkı vardır” dedi.  Kimlik sıkıntısı yaşayan seçmenler ise yapılan uygulamadan çok memnun olduklarını söyleyerek müdürlük çalışanlarına teşekkür ettiler.
Erciş ilçesinde oy kullanmaya gidecek seçmenler kimlikleriyle ilgili sıkıntı yaşayınca ilçe nüfus müdürlüğüne akın etti.

Van’ın Erciş ilçesinde oy kullanmaya gidecek seçmenler kimlikleriyle ilgili sıkıntı yaşayınca ilçe nüfus müdürlüğüne akın etti.
2 gündür açık olan Erciş Nüfus Müdürlüğü, kimlik sorunu yaşayan vatandaşlara yardımcı oldu. Açıklamalarda bulunan İlçe Nüfus Müdürü Ümit Aral, yerel seçimlerden dolayı dün ve bugün açık olduklarını belirterek, “Müdürlüğümüze dün 8 vatandaşımızın kimlik başvurusunu aldık, bugün ise şu ana kadar 70’in üzerinde vatandaşımızın kimlik başvurusunu alarak oy kullanmalarını sağladık. Arkadaşlar yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Gelen vatandaşların taleplerini karşılıyoruz. Kurum olarak görev alanımıza giren konularda elimizden geldiği kadarıyla vatandaşlarımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz. Onların taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Çünkü herkesin oy kullanma hakkı vardır” dedi. 
Kimlik sıkıntısı yaşayan seçmenler ise yapılan uygulamadan çok memnun olduklarını söyleyerek müdürlük çalışanlarına teşekkür ettiler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.