Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te matematik şenlikleri düzenlendi

Eğitim 10.01.2023 - 12:20, Güncelleme: 10.01.2023 - 12:20 884+ kez okundu.
 

Erciş’te matematik şenlikleri düzenlendi

Erciş Fen Lisesi ev sahipliğinde yapılan "Limitsiz Matematik Şenlikleri" 20 okulun öğrencilerinin katılımıyla başladı.
 Van’ın Erciş ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan matematik şenlikleri düzenlendi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Matematik Seferberliği" çerçevesinde, Erciş Fen Lisesi ev sahipliğinde yapılan "Limitsiz Matematik Şenlikleri" 20 okulun öğrencilerinin katılımıyla başladı. Şenlikler çerçevesinde Erciş’teki öğrenciler matematiğe doyacak, "Limitsiz Matematik Şenlikleri" "Bilgiye Bakalım Etkinliği" ile start verildi. Etkinliğin ardından öğrenciler matematik laboratuvarındaki materyallerden oluşan sergiyi gezdiler. 2022-2023 yılı eğitim-öğretim dönemine yayılacak olan etkinliğin ilkinde konuşan öğrenciler, “Matematik öğretmenlerimizin hazırladığı bu etkinlik hepimiz için çok faydalı ve çok farklı oldu bu etkinlik ilk defa yapılıyor. Biz gerçekten bu durumdan çok memnunuz. Yeni arkadaşlarla tanışmak bizim için çok güzel. Diğer okullardan gelen arkadaşlarımla çalışmak bizim için çok büyük bir mutluluktu. Farklı etkinliklerle kaynaştık matematiğin önemini daha çok anladık ve matematik öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.
Erciş Fen Lisesi ev sahipliğinde yapılan "Limitsiz Matematik Şenlikleri" 20 okulun öğrencilerinin katılımıyla başladı.

 Van’ın Erciş ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan matematik şenlikleri düzenlendi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Matematik Seferberliği" çerçevesinde, Erciş Fen Lisesi ev sahipliğinde yapılan "Limitsiz Matematik Şenlikleri" 20 okulun öğrencilerinin katılımıyla başladı. Şenlikler çerçevesinde Erciş’teki öğrenciler matematiğe doyacak, "Limitsiz Matematik Şenlikleri" "Bilgiye Bakalım Etkinliği" ile start verildi. Etkinliğin ardından öğrenciler matematik laboratuvarındaki materyallerden oluşan sergiyi gezdiler. 2022-2023 yılı eğitim-öğretim dönemine yayılacak olan etkinliğin ilkinde konuşan öğrenciler, “Matematik öğretmenlerimizin hazırladığı bu etkinlik hepimiz için çok faydalı ve çok farklı oldu bu etkinlik ilk defa yapılıyor. Biz gerçekten bu durumdan çok memnunuz. Yeni arkadaşlarla tanışmak bizim için çok güzel. Diğer okullardan gelen arkadaşlarımla çalışmak bizim için çok büyük bir mutluluktu. Farklı etkinliklerle kaynaştık matematiğin önemini daha çok anladık ve matematik öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.