Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Dünya 26.04.2023 - 16:25, Güncelleme: 26.04.2023 - 16:25 1728+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI
 Erciş ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürleriyle toplantı düzenlendi. Kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen toplantı İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantıda şube müdürleri kendi alanlarıyla ilgili konular hakkında konuşmalar yaparak okul müdürlerini bilgilendirdiler.  Şube müdürlerinden sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Alhan ise okullardaki akademik başarıyı artırmayı hedeflediklerini söyledi. Bu vesileyle okullardaki eğitim kalitesinin artırılması gerektiğinin altını çizen  Alhan, “Okul müdürlerinin de gereken desteği vermeleri gerektiğini ve son olarak sizin gibi çalışma arkadaşlarımla her şeyi aşacağıma inanıyorum, desteklerinizi her zaman bekliyorum. Destekleriniz önemlidir hep birlikte başarı çıtasını yükselteceğiz” dedi.(Sadiye YİGİT)
MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

 Erciş ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürleriyle toplantı düzenlendi.
Kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen toplantı İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantıda şube müdürleri kendi alanlarıyla ilgili konular hakkında konuşmalar yaparak okul müdürlerini bilgilendirdiler.
 Şube müdürlerinden sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Alhan ise okullardaki akademik başarıyı artırmayı hedeflediklerini söyledi. Bu vesileyle okullardaki eğitim kalitesinin artırılması gerektiğinin altını çizen  Alhan, “Okul müdürlerinin de gereken desteği vermeleri gerektiğini ve son olarak sizin gibi çalışma arkadaşlarımla her şeyi aşacağıma inanıyorum, desteklerinizi her zaman bekliyorum. Destekleriniz önemlidir hep birlikte başarı çıtasını yükselteceğiz” dedi.(Sadiye YİGİT)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.