Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE ÖĞRETMENLER KOROSUNA BÜYÜK İLTİFATLAR YAPILDI

Sanat 01.12.2022 - 09:28, Güncelleme: 01.12.2022 - 09:28 4361+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE ÖĞRETMENLER KOROSUNA BÜYÜK İLTİFATLAR YAPILDI

Şarkılar bizi söyler biz de döneriz şarkıları söyleriz ERCİŞ
  Erciş Kaymakamlığı,Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu öğretmenler korosu konserinde Ercişliler salonu doldurdu. Konsere ilgi beklenenden fazla oldu. Açılış konuşmasını ilçe milli eğitim müdürü Yakup Alhan yaptı.  Kazım Karabekir Ortaokulunda görev yapan müzik Öğretmeni Erol Koçak şefliğinde ‘’Şarkılar bizi söyler biz de döneriz şarkıları söyleriz’’ temalı geceye katılanlara unutulmaz bir gece sunuldu.İlçenin güzide okullarında farklı branşlarda görev yapmakta olan öğretmenlerden oluşan koro yetenekleri ve sesleriyle gelen izleyicilere; uzun zaman unutamayacakları bir program sundular.İzleyicilerdende öğretmenlere tam puan verildi. Öğretmenlere tebrikler yağdı. Haber:Ümit SARRGUT
Şarkılar bizi söyler biz de döneriz şarkıları söyleriz ERCİŞ

  Erciş Kaymakamlığı,Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu öğretmenler korosu konserinde Ercişliler salonu doldurdu. Konsere ilgi beklenenden fazla oldu.
Açılış konuşmasını ilçe milli eğitim müdürü Yakup Alhan yaptı. 
Kazım Karabekir Ortaokulunda görev yapan müzik Öğretmeni Erol Koçak şefliğinde ‘’Şarkılar bizi söyler biz de döneriz şarkıları söyleriz’’ temalı geceye katılanlara unutulmaz bir gece sunuldu.İlçenin güzide okullarında farklı branşlarda görev yapmakta olan öğretmenlerden oluşan koro yetenekleri ve sesleriyle gelen izleyicilere; uzun zaman unutamayacakları bir program sundular.İzleyicilerdende öğretmenlere tam puan verildi. Öğretmenlere tebrikler yağdı. Haber:Ümit SARRGUT

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.