Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE SELVİHAN İLKOKULU ÖGRENCİLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN EL ELE

Gündem 20.03.2024 - 16:31, Güncelleme: 20.03.2024 - 16:31 1149+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE SELVİHAN İLKOKULU ÖGRENCİLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN EL ELE

ÖĞRENCİLERDEN RAMAZAN KOLİSİ
Erciş’te Ramazan Ayı münasebetiyle Çelebibağı Selvihan İlkokulu öğrencileri ihtiyaç sahibi aileler için 20 adet gıda kolisi hazırladılar.  Erciş Kızılay ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği  "Okullarımızdan Şehrimize Yayılan İyilik"projesi kapsamında hazırlanan gıda kolileri Erciş Kızılay Şube yetkililerince teslim alınarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başlandı. Yardım çalışmalarına  katılan Çelebibağı Selvihan İlkokulu öğrencileri çalışmalardan çok mutlu olduklarını dile getirdiler.Bu mutluluk için herkesi göreve çağırdılar .(Haber:Sadiye YİGİT)
ÖĞRENCİLERDEN RAMAZAN KOLİSİ

Erciş’te Ramazan Ayı münasebetiyle Çelebibağı
Selvihan İlkokulu öğrencileri ihtiyaç sahibi aileler için 20 adet gıda kolisi hazırladılar. 
Erciş Kızılay ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği  "Okullarımızdan Şehrimize Yayılan İyilik"projesi kapsamında hazırlanan gıda kolileri Erciş Kızılay Şube yetkililerince teslim alınarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başlandı.
Yardım çalışmalarına  katılan Çelebibağı
Selvihan İlkokulu öğrencileri çalışmalardan çok mutlu olduklarını dile getirdiler.Bu mutluluk için herkesi göreve çağırdılar .(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.