Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE YOĞUN KAR YAĞIŞI ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Gündem 25.01.2024 - 15:43, Güncelleme: 25.01.2024 - 15:43 944+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE YOĞUN KAR YAĞIŞI ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Doğu Anadolu Bölgesi'nin büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı Erciş’te hayatı durma noktasına getirdi.
Erciş’te dün akşamdan bu yana etkili olan kar yağışı geriye kartpostallık görüntüler bıraktı. Doğu Anadolu Bölgesi'nin büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı Erciş’te hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı ile birlikte tüm şehir beyaza büründü, yüzlerce mahalle yolu ulaşıma kapandı. Ercişliler bir buçuk haftanın ardından güne kar yağışı ile uyandı. Karla birlikte gelen zorlukların yanı sıra kış aylarının güzel görüntüleri ortaya çıktı. Parklarda ve bahçelerde doyumsuz kış manzaraları ile oluştu. (Haber:Sadiye YİGİT)
Doğu Anadolu Bölgesi'nin büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı Erciş’te hayatı durma noktasına getirdi.

Erciş’te dün akşamdan bu yana etkili olan kar yağışı geriye kartpostallık görüntüler bıraktı.
Doğu Anadolu Bölgesi'nin büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı Erciş’te hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı ile birlikte tüm şehir beyaza büründü, yüzlerce mahalle yolu ulaşıma kapandı. Ercişliler bir buçuk haftanın ardından güne kar yağışı ile uyandı. Karla birlikte gelen zorlukların yanı sıra kış aylarının güzel görüntüleri ortaya çıktı. Parklarda ve bahçelerde doyumsuz kış manzaraları ile oluştu.
(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.