Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftci, Erciş’te demokrasi nöbetine katıldı

Gündem 25.07.2016 - 10:00, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1695+ kez okundu.
 

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftci, Erciş’te demokrasi nöbetine katıldı

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, alanları, meydanları terk etmeyerek ülkesine, milletine, devletine, iradesine ve demokrasiye sahip çıkan Ercişlilere teşekkür etti.
 Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, alanları, meydanları terk etmeyerek ülkesine, milletine, devletine, iradesine ve demokrasiye sahip çıkan Ercişlilere teşekkür etti. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Erciş kaymakamlığı önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşları gece yarısı ziyaret edip, birlikte nöbet tuttu. Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar’ın da nöbette beklediği alana Van’daki programının ardından gece yarısı gelen Çiftci, cuntacıların 15 Temmuz'da alçakça girişimde bulunduğunu belirterek, "Onlar, darbe ile bu ülkeyi ele geçirip Siyonistlere teslim edeceklerdi. Ama hamdolsun ki milletimiz buna asla izin vermedi. Onlar kendileri gibi Amerikan uşağı bir nesil istiyordu. Ama kendini bu millete adayan Cumhurbaşkanımız vardı. Bu ülkenin her noktasındaki kardeşlerimizin dik duruşu vardı. Pensilvanya’daki zat ve onun uşakları bir şeyi unutmuştu. Bu millet, istiklal mücadelesi sırasında da, tarih boyunca da kimsenin sömürgesi altına girmemiştir ve girmeyecektir. İradesini kimseye teslim etmemiştir. Bu millet, onun için cuntacılara, darbecilere gereken cevabı canlarını çekinmeden feda ederek, tankların altına yatarak gösterdi. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi aziz Ercişli hemşehrilerim de 10 gündür bu meydanları boş bırakmadı ve Cumhurbaşkanımızın meydanlardan çekilin dediği güne kadar da bırakmayacaktır. Sizlerin bu onurlu duruşunuzu yürekten tebrik ediyorum. Allah milletimizden de, siz Ercişli hemşehrilerimden de binlerce kez razı olsun. Geldiğimiz noktada basın kuruluşlarımız da büyük bir dirayet gösterdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Darbe girişiminde ahlaklı davranan basın emekçilerini yürekten kutluyoruz. 15 Temmuz gecesi milli iradenin korunması uğrunda çekinmeden canını vererek şehit olan polis, asker ve vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anarken, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, alanları, meydanları terk etmeyerek ülkesine, milletine, devletine, iradesine ve demokrasiye sahip çıkan Ercişlilere teşekkür etti.

 Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, alanları, meydanları terk etmeyerek ülkesine, milletine, devletine, iradesine ve demokrasiye sahip çıkan Ercişlilere teşekkür etti. 
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Erciş kaymakamlığı önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşları gece yarısı ziyaret edip, birlikte nöbet tuttu. Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar’ın da nöbette beklediği alana Van’daki programının ardından gece yarısı gelen Çiftci, cuntacıların 15 Temmuz'da alçakça girişimde bulunduğunu belirterek, "Onlar, darbe ile bu ülkeyi ele geçirip Siyonistlere teslim edeceklerdi. Ama hamdolsun ki milletimiz buna asla izin vermedi. Onlar kendileri gibi Amerikan uşağı bir nesil istiyordu. Ama kendini bu millete adayan Cumhurbaşkanımız vardı. Bu ülkenin her noktasındaki kardeşlerimizin dik duruşu vardı. Pensilvanya’daki zat ve onun uşakları bir şeyi unutmuştu. Bu millet, istiklal mücadelesi sırasında da, tarih boyunca da kimsenin sömürgesi altına girmemiştir ve girmeyecektir. İradesini kimseye teslim etmemiştir. Bu millet, onun için cuntacılara, darbecilere gereken cevabı canlarını çekinmeden feda ederek, tankların altına yatarak gösterdi. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi aziz Ercişli hemşehrilerim de 10 gündür bu meydanları boş bırakmadı ve Cumhurbaşkanımızın meydanlardan çekilin dediği güne kadar da bırakmayacaktır. Sizlerin bu onurlu duruşunuzu yürekten tebrik ediyorum. Allah milletimizden de, siz Ercişli hemşehrilerimden de binlerce kez razı olsun. Geldiğimiz noktada basın kuruluşlarımız da büyük bir dirayet gösterdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Darbe girişiminde ahlaklı davranan basın emekçilerini yürekten kutluyoruz. 15 Temmuz gecesi milli iradenin korunması uğrunda çekinmeden canını vererek şehit olan polis, asker ve vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anarken, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.