Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftci Van’a geliyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2018 - 10:33, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2280+ kez okundu.
 

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftci Van’a geliyor

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan ‘Yenilenebilir enerji üretimi kooperatifleri’ toplantısına katılmak için Van’a geliyor. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'nin girişimleriyle Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından perşembe günü saat 14.00'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacağı belirtildi. Toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'nin yanı sıra Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Kooperatifçilik Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu, Gümrük ve Ticaret Uzmanı Gülsüm Gözde Ayanoğlu, TURSEFF İş Geliştirme Müdürü Asuman Sönmez, Van TSO, İŞGEM, KOSGEB, ELTEMTEK ve TURSEFF temsilcileri ile davetliler katılacak. Bu arada aynı programın 16 Şubat Cuma günü ise Erciş'te düzenleneceği bildirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan ‘Yenilenebilir enerji üretimi kooperatifleri’ toplantısına katılmak için Van’a geliyor. 
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'nin girişimleriyle Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından perşembe günü saat 14.00'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacağı belirtildi. Toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'nin yanı sıra Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Kooperatifçilik Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu, Gümrük ve Ticaret Uzmanı Gülsüm Gözde Ayanoğlu, TURSEFF İş Geliştirme Müdürü Asuman Sönmez, Van TSO, İŞGEM, KOSGEB, ELTEMTEK ve TURSEFF temsilcileri ile davetliler katılacak. 
Bu arada aynı programın 16 Şubat Cuma günü ise Erciş'te düzenleneceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.