Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İKİNCİ EL EŞYALARA TALEP ARTTI

Yaşam 21.12.2022 - 17:54, Güncelleme: 21.12.2022 - 17:54 2282+ kez okundu.
 

İKİNCİ EL EŞYALARA TALEP ARTTI

Erciş merkezinde ikinci el eşya alım satımı yapan esnafların satışlarında patlama yaşanıyor
Erciş merkezinde ikinci el eşya alım satımı yapan esnafların satışlarında patlama yaşanıyor. Özellikle bu yıl ev eşyalarında ikinci el spot eşyalara rağbet çok fazla oldu. Erciş merkezde ikinci el mobilya ve beyaz eşya satan Ada Mobilya sahibleri Kamuran ve Deniz kardeşler satışlarının çok iyi olduğunu belirtiyorlar. Kendi iş yerlerinde sıfır ayarında ikinci el mobilya ve beyaz eşya çok sattıklarını dile getirdiler.  Bunların yanında ikinci el kapı, pencere ,trapez çatı demirlerine rağbet olduğu için bunları işyerlerinde sattıklarını ifade ettiler. Haber:Ümit SARGUT
Erciş merkezinde ikinci el eşya alım satımı yapan esnafların satışlarında patlama yaşanıyor

Erciş merkezinde ikinci el eşya alım satımı yapan esnafların satışlarında patlama yaşanıyor.
Özellikle bu yıl ev eşyalarında ikinci el spot eşyalara rağbet çok fazla oldu.
Erciş merkezde ikinci el mobilya ve beyaz eşya satan Ada Mobilya sahibleri Kamuran ve Deniz kardeşler satışlarının çok iyi olduğunu belirtiyorlar. Kendi iş yerlerinde sıfır ayarında ikinci el mobilya ve beyaz eşya çok sattıklarını dile getirdiler. 
Bunların yanında ikinci el kapı, pencere ,trapez çatı demirlerine rağbet olduğu için bunları işyerlerinde sattıklarını ifade ettiler. Haber:Ümit SARGUT

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.