Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş Belediye Spor dolu dizgin

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2016 - 17:36, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1684+ kez okundu.
 

Erciş Belediye Spor dolu dizgin

Van 1. Amatör Liginde mücadele veren Erciş Belediye Spor ilk iki maçını da kazanmayı bildi. Oynadığı ilk maçında geçen yıldan kalan cezası nedeniyle Çaldıran İlçe Stadyumunda Gürpınar Spor'la karşılaşan Erciş Belediye Spor, müsabakadan Erdal Çakıl ve Resul Verim'in golleriyle 3-1 galip ayrıldı. İkinci maçını Van Sanayi Stadyumunda Van Türk Telekom Spor'la oynayan Erciş ekibi, bu müsabakadan da Volkan Yeşilırmak, Murat Çabşek ve Fırat Coşkun'un golleriyle 3-1 galip ayrıldı.

Van 1. Amatör Liginde mücadele veren Erciş Belediye Spor ilk iki maçını da kazanmayı bildi. 
Oynadığı ilk maçında geçen yıldan kalan cezası nedeniyle Çaldıran İlçe Stadyumunda Gürpınar Spor'la karşılaşan Erciş Belediye Spor, müsabakadan Erdal Çakıl ve Resul Verim'in golleriyle 3-1 galip ayrıldı. İkinci maçını Van Sanayi Stadyumunda Van Türk Telekom Spor'la oynayan Erciş ekibi, bu müsabakadan da Volkan Yeşilırmak, Murat Çabşek ve Fırat Coşkun'un golleriyle 3-1 galip ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.