Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da şüpheli paket alarmı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2016 - 19:05, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2431+ kez okundu.
 

Van’da şüpheli paket alarmı

Van Valiliği yakınlarında kaldırıma bırakılan şüpheli poşet, polisi alarma geçirdi. Valilik binasının üzerinde bulunduğu Cumhuriyet Caddesi’ndeki kaldırıma bırakılan siyah poşeti fark eden vatandaşlar, hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, caddeyi boşaltarak çevre güvenliği aldı. Güvenlik şeridinin çekilmesiyle olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları tarafından fünye ile kontrollü şekilde patlatılan siyah poşette kağıt parçaları ve çöp çıktı.Bunun üzerine cadde tekrar yaya ve araç trafiğine açılırken, vatandaşlar da rahat bir nefes aldı.

Van Valiliği yakınlarında kaldırıma bırakılan şüpheli poşet, polisi alarma geçirdi. 
Valilik binasının üzerinde bulunduğu Cumhuriyet Caddesi’ndeki kaldırıma bırakılan siyah poşeti fark eden vatandaşlar, hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, caddeyi boşaltarak çevre güvenliği aldı. Güvenlik şeridinin çekilmesiyle olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları tarafından fünye ile kontrollü şekilde patlatılan siyah poşette kağıt parçaları ve çöp çıktı.
Bunun üzerine cadde tekrar yaya ve araç trafiğine açılırken, vatandaşlar da rahat bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.