Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te Halep için yardım kampanyası

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2016 - 14:35, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1852+ kez okundu.
 

Erciş’te Halep için yardım kampanyası

 Van’ın Erciş Kaymakamlığı ve Erciş Belediyesi, Halep’te yaşanan insanlık dramı için yardım kampanyası başlattı. İlçedeki yardım gönüllüleri ile birlikte yürütülen kampanyayı destekleyen Erciş Kaymakamlığı ve Erciş Belediyesi, elde edeceği yardımları Kızılay aracılığıyla Halep’e ulaştıracak. Yardım toplama merkezlerin de belirlendiğini ifade eden yetkililer, Erciş Belediyesi Merkezi Yemekhane, Turanlar Sokak’ta bulunan yerde görevlendirilen zabıta memurlarının yardımları teslim alacağı belirtilirken, kuru gıda ve giyecekten oluşan yardımların da teslim alınacağı bildirildi. Yardımlarda özellikle daha önce hiç kullanılmamış olan giyim malzemelerinin kabul edileceği, ayrıca kapalı paketler içerisinde yardımların görevlilere teslim edilmesi istendi.

 Van’ın Erciş Kaymakamlığı ve Erciş Belediyesi, Halep’te yaşanan insanlık dramı için yardım kampanyası başlattı. 
İlçedeki yardım gönüllüleri ile birlikte yürütülen kampanyayı destekleyen Erciş Kaymakamlığı ve Erciş Belediyesi, elde edeceği yardımları Kızılay aracılığıyla Halep’e ulaştıracak. Yardım toplama merkezlerin de belirlendiğini ifade eden yetkililer, Erciş Belediyesi Merkezi Yemekhane, Turanlar Sokak’ta bulunan yerde görevlendirilen zabıta memurlarının yardımları teslim alacağı belirtilirken, kuru gıda ve giyecekten oluşan yardımların da teslim alınacağı bildirildi. Yardımlarda özellikle daha önce hiç kullanılmamış olan giyim malzemelerinin kabul edileceği, ayrıca kapalı paketler içerisinde yardımların görevlilere teslim edilmesi istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.