Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE KÖPEK DEHŞETİ

Gündem 31.01.2017 - 16:54, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1723+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE KÖPEK DEHŞETİ

Olay, Salihiye mahallesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Başıboş bir gurup köpeğin saldırdığı 1 kişi,Erciş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede Pansuman ve Kuduz aşısı yapılan Fırat Can YİGİT (14)’in Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Durumu haber alan yaralıların yakınları hastaneye akın etti.Görgü tanıklarından M.T., köpeklerin Komşusunun çocuğunu yere attığını ve ısırdıklarını ifade ederek, “Köpeklerin, komşumun çocuğuna ısırdıktan sonra taş atmamla birlikte Köpeklerin kaçtığını görünce çocuğu oradan uzaklaştırdım dedi.Mahallede sık sık başıboş köpeklerin olduğunu dile getiren M.T., “Akşam saatlerinde bir sürü köpek oluyor. Ancak, bunlar gündüz ortalıkta görünmüyor. Bu köpekler 1 haftadır mahallede başıboş bir şekilde sağa sola saldırmakta. Çok tehlikeli .Mahallemizde rahat dolaşamaz duruma getirdiler dedi.Mahalle 15 - 20 civarında başıboş köpeğin bulunduğunu ve bu sorunun belediyeye bildirildiğini gereğinin yapılacağını ümit ettiğini belirtti.Gürkan ŞANAL adlı vatandaş, şunları söyledi: “Başıboş köpekler şu an mahallede yine cirit atıyor. Belediyenin bu soruna el atması lazım. Allah korusun daha kötü sonuçlar doğurabilir.”dedi.Öte yandan köpeklerin hâla yakalanamadığı öğrenildi.ERCİŞ GAZETESİ

Olay, Salihiye mahallesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Başıboş bir gurup köpeğin saldırdığı 1 kişi,Erciş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede Pansuman ve Kuduz aşısı yapılan Fırat Can YİGİT (14)’in Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Durumu haber alan yaralıların yakınları hastaneye akın etti.Görgü tanıklarından M.T., köpeklerin Komşusunun çocuğunu yere attığını ve ısırdıklarını ifade ederek, “Köpeklerin, komşumun çocuğuna ısırdıktan sonra taş atmamla birlikte Köpeklerin kaçtığını görünce çocuğu oradan uzaklaştırdım dedi.
Mahallede sık sık başıboş köpeklerin olduğunu dile getiren M.T., “Akşam saatlerinde bir sürü köpek oluyor. Ancak, bunlar gündüz ortalıkta görünmüyor. Bu köpekler 1 haftadır mahallede başıboş bir şekilde sağa sola saldırmakta. Çok tehlikeli .Mahallemizde rahat dolaşamaz duruma getirdiler dedi.
Mahalle 15 - 20 civarında başıboş köpeğin bulunduğunu ve bu sorunun belediyeye bildirildiğini gereğinin yapılacağını ümit ettiğini belirtti.Gürkan ŞANAL adlı vatandaş, şunları söyledi: “Başıboş köpekler şu an mahallede yine cirit atıyor. Belediyenin bu soruna el atması lazım. Allah korusun daha kötü sonuçlar doğurabilir.”dedi.
Öte yandan köpeklerin hâla yakalanamadığı öğrenildi.ERCİŞ GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.