Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE MESLEK ODALARI SEÇİMLERİNDE BİR İLK YAŞANDI

17.03.2022 - 11:03, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1373+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE MESLEK ODALARI SEÇİMLERİNDE BİR İLK YAŞANDI

Erciş’te meslek odaları seçiminde uzun bir süreden sonra bir ilk yaşandı. Erciş’teki meslek odaları seçimlerinde seçimler yapılırken genelde önceki başkan aday olduğu taktirde seçimde kazanan aday olarak tekrardan seçilirdi. Erciş Ağaç Ve Demir İşleri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nın bu pazar yapılan seçimlerinde önceki başkan aday olmasına rağmen seçimi kaybetti.  Seçim çalışmalarına çok iyi hazırlanan Rıdvan Fener Erciş Ağaç Ve Demir İşleri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na başkan olarak seçildi. Seçilen yeni başkan; ‘’Seçimi kazanmak güzel bir duygudur. Bir seçime girildiği zaman, kazanmakta var kaybetmekte var.  Beni ve arkadaşlarımı bu onurlu göreve layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Erciş Ağaç Ve Demir İşleri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nın kolay bir görev olmadığını, işten ve aileden fedakârlık gerektirdiğini biliyorum. Bu görevin ne tür sorumluluklar içerdiğinin de bilincindeyim. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla birlikte, Erciş Ağaç Ve Demir İşleri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı Odası tüzüğü, değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar sizin desteğinize ve katkılarınıza da bağlıdır. Bunu bizden esirgemeyeceğinizi düşünüyorum.Seçim sürecimiz boyunca bizlerin yanında olan ve seçimlerimizin adil ve demokratik bir şekilde neticelenmesi için katkı veren üyelerimize,  ilçemizdeki yerel ve ulusal basın yayın kuruluşları temsilcilerine,  şahsıma güvenerek benim ve ekibimin yanında olan akrabalarıma, dostlarıma ve arkadaşlarıma,  sonsuz şükranlarımı iletiyor, Erciş halkına ve iş dünyasına sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’dedi. Seçimi kazanan başkan Rıdvan Fener esnaf arkadaşlarına teşekkür turlarına başladı. Her esnafı gezen başkan her kese eşit mesafede olacağını dile getirdi. Herkesin hizmetinde olduklarını bunu bütün herkesin bilmesi gerektiğini dile getirdi. Haber:Yadigar BARAN

Erciş’te meslek odaları seçiminde uzun bir süreden sonra bir ilk yaşandı.
Erciş’teki meslek odaları seçimlerinde seçimler yapılırken genelde önceki başkan aday olduğu taktirde seçimde kazanan aday olarak tekrardan seçilirdi. Erciş Ağaç Ve Demir İşleri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nın bu pazar yapılan seçimlerinde önceki başkan aday olmasına rağmen seçimi kaybetti. 
Seçim çalışmalarına çok iyi hazırlanan Rıdvan Fener Erciş Ağaç Ve Demir İşleri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na başkan olarak seçildi.
Seçilen yeni başkan; ‘’Seçimi kazanmak güzel bir duygudur. Bir seçime girildiği zaman, kazanmakta var kaybetmekte var. 
Beni ve arkadaşlarımı bu onurlu göreve layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Erciş Ağaç Ve Demir İşleri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nın kolay bir görev olmadığını, işten ve aileden fedakârlık gerektirdiğini biliyorum. Bu görevin ne tür sorumluluklar içerdiğinin de bilincindeyim. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla birlikte, Erciş Ağaç Ve Demir İşleri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı Odası tüzüğü, değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar sizin desteğinize ve katkılarınıza da bağlıdır. Bunu bizden esirgemeyeceğinizi düşünüyorum.Seçim sürecimiz boyunca bizlerin yanında olan ve seçimlerimizin adil ve demokratik bir şekilde neticelenmesi için katkı veren üyelerimize,  ilçemizdeki yerel ve ulusal basın yayın kuruluşları temsilcilerine,  şahsıma güvenerek benim ve ekibimin yanında olan akrabalarıma, dostlarıma ve arkadaşlarıma,  sonsuz şükranlarımı iletiyor, Erciş halkına ve iş dünyasına sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’dedi.
Seçimi kazanan başkan Rıdvan Fener esnaf arkadaşlarına teşekkür turlarına başladı. Her esnafı gezen başkan her kese eşit mesafede olacağını dile getirdi. Herkesin hizmetinde olduklarını bunu bütün herkesin bilmesi gerektiğini dile getirdi. Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.