Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAZA YAPANLARI BOĞULMAKTAN KURARDI

27.07.2022 - 13:17, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2645+ kez okundu.
 

KAZA YAPANLARI BOĞULMAKTAN KURARDI

Erciş’ten Patnos istikametine doğru giden kamyonet tipi araç Nişancı Mahallesinde şoför direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki su kanala yuvarlandı. Kazayı fark eden market sahibi Vahyettin Yigit araç içindeki kadın ve erkeği kendi çabalarıyla boğulmaktan kurtardı.  Araçtan sıkışmış olan kazazedeler daha sonra kaza yerine gelen ambulans araçları kaza yapanlara müdahale ederek hastahaneye götürüldü.Kaza yapanlara yardım eden market sahibide elinde ve kolunda kesikler olduğu için onuda hastahaneye götürdüler. Hastahaneye ulaşan kaza yapanların yapılan müdahale sonucu durumlarının iyi olduğu bildirildi.Haber: Yadigar BARAN

Erciş’ten Patnos istikametine doğru giden kamyonet tipi araç Nişancı Mahallesinde şoför direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki su kanala yuvarlandı.
Kazayı fark eden market sahibi Vahyettin Yigit araç içindeki kadın ve erkeği kendi çabalarıyla boğulmaktan kurtardı.
 Araçtan sıkışmış olan kazazedeler daha sonra kaza yerine gelen ambulans araçları kaza yapanlara müdahale ederek hastahaneye götürüldü.Kaza yapanlara yardım eden market sahibide elinde ve kolunda kesikler olduğu için onuda hastahaneye götürdüler. Hastahaneye ulaşan kaza yapanların yapılan müdahale sonucu durumlarının iyi olduğu bildirildi.Haber: Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.