Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’İN KIRSAL MAHALLELERİNDE İÇME SUYU SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

22.09.2022 - 09:12, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1750+ kez okundu.
 

ERCİŞ’İN KIRSAL MAHALLELERİNDE İÇME SUYU SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Erciş’in kırsal mahallelerinde içme su sorunlarının çözüme kavuşturulmaya devam ediyor. En son Erciş’in İşbaşı Mahallesinin içme suyu sorunu çözüme kavuşturuldu. İşbaşı Mahallesi Muhtarı Dilaver Kılıç ‘’Uzun zamandır mahallemizde su sorunu yaşanıyordu. İçme suyumuz mahallemizdeki tüm hanelere yetmiyordu. Bu da mahallemizde yaşamı zorlaştırıyordu. Mahallemizdeki kadın ve çocuklar uzak yerlerden su taşıyarak ihtiyaçlarını karşılıyorlardı. Ercis Belediyesi köyümüzün su deposuna tankerler ile takviyeleri yapıyordu. Bu tür durumlardan dolayı mahallemizin su ihtiyacını yetkili kurumlara bildirdim. Bu durumu değerli devlet büyüklerimize ilettikten sonra başta Van valimiz büyükşehir belediye başkan vekilimiz sayın Dr Ozan BALCI bey , Erciş kaymakamımız ve belediye başkan vekilimiz sayın Dr. Nuri MEHMETBEYOGLU' ve değerli VASKI ekibi bu konuda bize yardımcı olmaya söz verdiler. Bu yüzden bize yardımcı olan devlet büyüklerimize ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Kırk beş hanelik mahallemizin su sorunu yedi kilometrelik  bir mesafeden getirilen bu kaynak ile inşallah bir çözüme kavuşacaktır. İçme suyu çalışmaları ilçemizde ihtiyaç duyulan her yerde devam ettiğini biliyorum. Başta İşbaşı Mahallesi olmak üzere Erciş mahallelerinde içme suyu çalışmaları devam ediyor. Bizi bu sorundan kurtaran ve mahallemizi bu suya kavuşturan herkese minnettarım mahallem adına teşekkür ederim ‘’ dedi. Suyu olmayan mahallelerde önce mahalle muhtarları ile VASKİ ekipleri ön çalışma yapıyor. Ön çalışmadan sonra su en uygun nereden çekilir ve kaynak yeterliliğine bakılıyor. Uygunluk tespitinden sonra yetkililere bildirilerek en kısa zamanda mahallelerin su sorunu çözüme kavuşturuluyor.Şu anda içme suyu sorunu çeken mahallelerin tespiti yapılmaktadır. Bunlarında en kısa zamanda çözüme kavuşturma çalışmaları devam ediyor. Haber:Ümit SARGUT

Erciş’in kırsal mahallelerinde içme su sorunlarının çözüme kavuşturulmaya devam ediyor.
En son Erciş’in İşbaşı Mahallesinin içme suyu sorunu çözüme kavuşturuldu.
İşbaşı Mahallesi Muhtarı Dilaver Kılıç ‘’Uzun zamandır mahallemizde su sorunu yaşanıyordu. İçme suyumuz mahallemizdeki tüm hanelere yetmiyordu. Bu da mahallemizde yaşamı zorlaştırıyordu. Mahallemizdeki kadın ve çocuklar uzak yerlerden su taşıyarak ihtiyaçlarını karşılıyorlardı. Ercis Belediyesi köyümüzün su deposuna tankerler ile takviyeleri yapıyordu. Bu tür durumlardan dolayı mahallemizin su ihtiyacını yetkili kurumlara bildirdim. Bu durumu değerli devlet büyüklerimize ilettikten sonra başta Van valimiz büyükşehir belediye başkan vekilimiz sayın Dr Ozan BALCI bey , Erciş kaymakamımız ve belediye başkan vekilimiz sayın Dr. Nuri MEHMETBEYOGLU' ve değerli VASKI ekibi bu konuda bize yardımcı olmaya söz verdiler. Bu yüzden bize yardımcı olan devlet büyüklerimize ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Kırk beş hanelik mahallemizin su sorunu yedi kilometrelik  bir mesafeden getirilen bu kaynak ile inşallah bir çözüme kavuşacaktır. İçme suyu çalışmaları ilçemizde ihtiyaç duyulan her yerde devam ettiğini biliyorum.
Başta İşbaşı Mahallesi olmak üzere Erciş mahallelerinde içme suyu çalışmaları devam ediyor. Bizi bu sorundan kurtaran ve mahallemizi bu suya kavuşturan herkese minnettarım mahallem adına teşekkür ederim ‘’ dedi.
Suyu olmayan mahallelerde önce mahalle muhtarları ile VASKİ ekipleri ön çalışma yapıyor. Ön çalışmadan sonra su en uygun nereden çekilir ve kaynak yeterliliğine bakılıyor. Uygunluk tespitinden sonra yetkililere bildirilerek en kısa zamanda mahallelerin su sorunu çözüme kavuşturuluyor.Şu anda içme suyu sorunu çeken mahallelerin tespiti yapılmaktadır. Bunlarında en kısa zamanda çözüme kavuşturma çalışmaları devam ediyor. Haber:Ümit SARGUT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.