Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDE YOĞUN MESAİ

28.09.2022 - 17:48, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1764+ kez okundu.
 

ERCİŞ İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDE YOĞUN MESAİ

Erciş ilçe Tarım Müdürlüğü halka hizmetleri anlatarak götürmeye devam ediyor. Devletin Tarım ve Hayvancılık alanında yaptığı tüm destekleri halka duyurma ve halkı faydalandırmamak için Erciş İlçe Tarım Müdürlüğü azami bir gayret harcamaktadır.Gelen desteklerin ihtiyaç sahiplerine ulaşması için gerekli tüm hazırlıklar yapılmaktadır.  Erciş halkı kendisine zamanında ulaşılan bilgi ve yardımlardan dolayı kurum çalışmalarının gayretlerini beğenerek, çalışmalarını destekliyor. Bu desteklerden faydalanan çiftçi daha güçlü ve daha güvenli bir şekilde işine sarılıyor. Yıllardır tarım ve hayvancılık işini yapan Nizamettin Yiğit;’’ bu yardım ve bilgilendirmeler bizim için çok önemli bir yerde bizim işimizin can suyu durumundadır. Ben tarım ile uğraşma işini babamdan devraldım. Halen severek yapıyorum. Bu işimizde bize kolaylık sağlayan Erciş İlçe Tarım Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum’’ dedi.Haber:Ümit SARGUT

Erciş ilçe Tarım Müdürlüğü halka hizmetleri anlatarak götürmeye devam ediyor. Devletin Tarım ve Hayvancılık alanında yaptığı tüm destekleri halka duyurma ve halkı faydalandırmamak için Erciş İlçe Tarım Müdürlüğü azami bir gayret harcamaktadır.Gelen desteklerin ihtiyaç sahiplerine ulaşması için gerekli tüm hazırlıklar yapılmaktadır.
 Erciş halkı kendisine zamanında ulaşılan bilgi ve yardımlardan dolayı kurum çalışmalarının gayretlerini beğenerek, çalışmalarını destekliyor. Bu desteklerden faydalanan çiftçi daha güçlü ve daha güvenli bir şekilde işine sarılıyor. Yıllardır tarım ve hayvancılık işini yapan Nizamettin Yiğit;’’ bu yardım ve bilgilendirmeler bizim için çok önemli bir yerde bizim işimizin can suyu durumundadır. Ben tarım ile uğraşma işini babamdan devraldım. Halen severek yapıyorum. Bu işimizde bize kolaylık sağlayan Erciş İlçe Tarım Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum’’ dedi.Haber:Ümit SARGUT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.