Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE KPSS SINAVI HEYECANI YAŞANDI

Gündem 09.11.2022 - 07:25, Güncelleme: 09.11.2022 - 07:25 3179+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE KPSS SINAVI HEYECANI YAŞANDI

Memur olabilmek için Türkiye’nin her yerinde bu sınava yoğun bir katılım oldu
Pazar Günü saat 10.15 başlayan ve 12.25 ‘te biten KPSS sınavına yoğun ilgi oldu.  Memur olabilmek için Türkiye’nin her yerinde bu sınava yoğun bir katılım oldu  Bir çok il ve ilçede yapılan sınav Erciş’te de yapıldı Erciş’te sınava giren öğrencileri büyük bir heyecan yaşarken dışarıda velileri aynı heyecanla onları bekliyordu. Beklenen süre zarfında veliler hem dua ediyor hem de yanında Kuran-ı Kerim getirenler sınava giren yakınları için Kuran-ı Kerim’den  okuma yaptılar Yasin indirdiler. Dualarını hiç esirgemediler. Tek bir dilekleri vardı. Oda çocukları için iyi bir gelecek dilemekti. Sınavdan çıkan öğrenciler sınav soruları hakkında kimi zor kimi kolay dedi. Sınava her yaştan insanların girdiği de gözden kaçmadı. Kimi görevinde yükselmek için kimi de yeni bir işe girmek için sınavda ter döktü.  Sıvan sonucunu değerlendirenlerin söylediği şey’’ önemli olan sıralama olduğunu belirttiler. Herkese hayırlı bir gelecek temenni ederek sınav yerlerinden aileleriyle beraber evin yolunu tuttular. Haber: Ümit SARGUT
Memur olabilmek için Türkiye’nin her yerinde bu sınava yoğun bir katılım oldu

Pazar Günü saat 10.15 başlayan ve 12.25 ‘te biten KPSS sınavına yoğun ilgi oldu.
 Memur olabilmek için Türkiye’nin her yerinde bu sınava yoğun bir katılım oldu 
Bir çok il ve ilçede yapılan sınav Erciş’te de yapıldı Erciş’te sınava giren öğrencileri büyük bir heyecan yaşarken dışarıda velileri aynı heyecanla onları bekliyordu. Beklenen süre zarfında veliler hem dua ediyor hem de yanında Kuran-ı Kerim getirenler sınava giren yakınları için Kuran-ı Kerim’den  okuma yaptılar Yasin indirdiler. Dualarını hiç esirgemediler. Tek bir dilekleri vardı. Oda çocukları için iyi bir gelecek dilemekti. Sınavdan çıkan öğrenciler sınav soruları hakkında kimi zor kimi kolay dedi. Sınava her yaştan insanların girdiği de gözden kaçmadı. Kimi görevinde yükselmek için kimi de yeni bir işe girmek için sınavda ter döktü.
 Sıvan sonucunu değerlendirenlerin söylediği şey’’ önemli olan sıralama olduğunu belirttiler. Herkese hayırlı bir gelecek temenni ederek sınav yerlerinden aileleriyle beraber evin yolunu tuttular. Haber: Ümit SARGUT

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.