Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KİTAP VAN TÜBİTAK 30 BİN BİLİM KİTAPLARI DAĞITIMI YAPILDI

Gündem 17.11.2022 - 15:17, Güncelleme: 17.11.2022 - 15:17 3099+ kez okundu.
 

KİTAP VAN TÜBİTAK 30 BİN BİLİM KİTAPLARI DAĞITIMI YAPILDI

KİTAP VAN - TÜBİTAK 30 Bin Bilim Kitapları Dağıtımı yapıldı
KİTAP VAN -  TÜBİTAK 30 Bin Bilim Kitapları Dağıtımı yapıldı Van Valiliğinin himayelerinde Erciş Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda KİTAP VAN projesi yürütülmektedir. Projenin ilk ayağı olarak Erciş’teki okullara 30bin TÜBİTAK bilim kitabı temin edildi.  İlçe Kaymakamı DR.Nuri Mehmetbeyoğlu ve İlçe Milli eğitim tarafından Tübitak kitapların dağıtımı gerçekleştirildi. Dağıtımı yapılan kitaplar, öğrenciler öğretmenler ve okul müdürlerimiz tarafından teslim alındı. KİTAP VAN Proje yürütücülüğünü yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinatörü Mesut Üstün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje biriminin yoğun uğraşlarıyla kitapların tasnif edildiğini ve KİTAP VAN projesi ile ilçemizde bulunan okullarımınızın kütüphanelerinin zengileşeceğini belirterek proje biriminde görevli öğretmenlerle birlikte yapılan çalışmalarla Erciş'li öğrencilerin artık kitaba erişim noktasında bir sorun yaşamayacağını dile getirdi.Haber:Ümit SARGUT 
KİTAP VAN - TÜBİTAK 30 Bin Bilim Kitapları Dağıtımı yapıldı

KİTAP VAN -  TÜBİTAK 30 Bin Bilim Kitapları Dağıtımı yapıldı
Van Valiliğinin himayelerinde Erciş Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda KİTAP VAN projesi yürütülmektedir. Projenin ilk ayağı olarak Erciş’teki okullara 30bin TÜBİTAK bilim kitabı temin edildi. 
İlçe Kaymakamı DR.Nuri Mehmetbeyoğlu ve İlçe Milli eğitim tarafından Tübitak kitapların dağıtımı gerçekleştirildi. Dağıtımı yapılan kitaplar, öğrenciler öğretmenler ve okul müdürlerimiz tarafından teslim alındı. KİTAP VAN Proje yürütücülüğünü yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinatörü Mesut Üstün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje biriminin yoğun uğraşlarıyla kitapların tasnif edildiğini ve KİTAP VAN projesi ile ilçemizde bulunan okullarımınızın kütüphanelerinin zengileşeceğini belirterek proje biriminde görevli öğretmenlerle birlikte yapılan çalışmalarla Erciş'li öğrencilerin artık kitaba erişim noktasında bir sorun yaşamayacağını dile getirdi.Haber:Ümit SARGUT 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.