Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVE KUŞLARINA EVLATLARI GİBİ BAKIYOR

Gündem 27.12.2022 - 16:35, Güncelleme: 27.12.2022 - 16:35 1057+ kez okundu.
 

DEVE KUŞLARINA EVLATLARI GİBİ BAKIYOR

Deve kuşlarına evinin bahçesinde besliyor
Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde yaşayan Mürsel Hazır isimli avukat, 45 günlükken aldığı deve kuşlarına evinin bahçesinde besliyor. Van’da korona virüs salgını tedbirleri çerçevesinde evden çıkamayan Mürsel Hazır isimli genç avukat, Aydın’ın Kuşadası ilçesinden 3 deve kuşu sipariş etti. Hazır, 2 yıl önce kendisine 45 günlükken gelen deve kuşlarını büyük bir özveriyle besledi. Hazır, deve kuşları hakkında bir araştırma da yaptı. Deve kuşlarının faydalarını öğrenen Hazır, şimdilerde bir çiftlik kurmayı hedefliyor. Van’da ilk kez deve kuşu görenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor. "Şehir dışından gelip bu kuşları görmek isteyenler oluyor”  Mürsel Hazır isimli avukat, deve kuşlarının Kuşadası’ndan kendilerine gönderildiğini belirtti. Yaklaşık 2 yıldır deve kuşlarını beslediklerini ifade eden Hazır, "Bunu ilk başlarda hobi amaçlı almıştık. Nasip olursa bunu daha da büyütmeyi düşünüyoruz. Deve kuşları hem stres atmamızı sağlıyor hem de insanımız ilgi duyuyor. Şehir dışından gelip bu kuşları görmek isteyenler oluyor. Deve kuşları hakkında daha sonra araştırma yaptık. Yumurtasının ağırlığı 1,5 ila 2,5 kilo civarında değişiyor. Bu yumurta kemik gelişimi için birebir. Etinden, yumurtasından, tüyünden, derisinden ve hatta tırnağından dahi faydalanıyor. Bizler de bu şekilde faydalanmayı düşünüyoruz" dedi.Haber:Ümit SARGUT
Deve kuşlarına evinin bahçesinde besliyor

Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde yaşayan Mürsel Hazır isimli avukat, 45 günlükken aldığı deve kuşlarına evinin bahçesinde besliyor.
Van’da korona virüs salgını tedbirleri çerçevesinde evden çıkamayan Mürsel Hazır isimli genç avukat, Aydın’ın Kuşadası ilçesinden 3 deve kuşu sipariş etti. Hazır, 2 yıl önce kendisine 45 günlükken gelen deve kuşlarını büyük bir özveriyle besledi. Hazır, deve kuşları hakkında bir araştırma da yaptı. Deve kuşlarının faydalarını öğrenen Hazır, şimdilerde bir çiftlik kurmayı hedefliyor. Van’da ilk kez deve kuşu görenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor.
"Şehir dışından gelip bu kuşları görmek isteyenler oluyor”
 Mürsel Hazır isimli avukat, deve kuşlarının Kuşadası’ndan kendilerine gönderildiğini belirtti. Yaklaşık 2 yıldır deve kuşlarını beslediklerini ifade eden Hazır, "Bunu ilk başlarda hobi amaçlı almıştık. Nasip olursa bunu daha da büyütmeyi düşünüyoruz. Deve kuşları hem stres atmamızı sağlıyor hem de insanımız ilgi duyuyor. Şehir dışından gelip bu kuşları görmek isteyenler oluyor. Deve kuşları hakkında daha sonra araştırma yaptık. Yumurtasının ağırlığı 1,5 ila 2,5 kilo civarında değişiyor. Bu yumurta kemik gelişimi için birebir. Etinden, yumurtasından, tüyünden, derisinden ve hatta tırnağından dahi faydalanıyor. Bizler de bu şekilde faydalanmayı düşünüyoruz" dedi.Haber:Ümit SARGUT

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.