Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE TRAFİK KAZASI

Gündem 15.03.2023 - 16:52, Güncelleme: 15.03.2023 - 16:52 1762+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE TRAFİK KAZASI

Erciş'te trafik kazası
Erciş’te trafik kazası Pay-Keklikova yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dublo tipi bir araç ile bir minübüs yolda kafa kafaya çarpıştı.Olayda her iki araçtakiler hafif yaralanmalar ile kazadan kurtuldular .Her iki araçta büyük çapta hasar oluştu.  Kaza haberini alan kazazedelerin yakınları olay yerine akın ettiler.  Kazada yaralananan Şığki Aşireti’nin büyüklerinden olan İsmail Çelik için çok sayıda yakını hastaneye gelerek bilgi aldı.İsmail Çelik’in elinde ve kafasında iki küçük yaralanma olduğunu gören sevenleri kazada yaralananlarla beraber hastaneden ayrıldılar. Evlerine döndüler. Haber:Sadiye YİGİT
Erciş'te trafik kazası

Erciş’te trafik kazası Pay-Keklikova yolunda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre dublo tipi bir araç ile bir minübüs yolda kafa kafaya çarpıştı.Olayda her iki araçtakiler hafif yaralanmalar ile kazadan kurtuldular .Her iki araçta büyük çapta hasar oluştu.
 Kaza haberini alan kazazedelerin yakınları olay yerine akın ettiler. 
Kazada yaralananan Şığki Aşireti’nin büyüklerinden olan İsmail Çelik için çok sayıda yakını hastaneye gelerek bilgi aldı.İsmail Çelik’in elinde ve kafasında iki küçük yaralanma olduğunu gören sevenleri kazada yaralananlarla beraber hastaneden ayrıldılar. Evlerine döndüler. Haber:Sadiye YİGİT

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.