Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ İL OLMAK İÇİN HAZIR

Gündem 21.06.2023 - 08:04, Güncelleme: 21.06.2023 - 08:04 2032+ kez okundu.
 

ERCİŞ İL OLMAK İÇİN HAZIR

YEŞİL ERCİŞ İL OLACAK
Erciş il olacak söylemleri her Ercişlinin dilindedir.Her Ercişli il olacak günü dört gözle bekliyor ÇELİK;ERCİŞ İL OLMAYI HAK EDİYOR Erciş Şoförler Odası Başkanı Yakup Çelik, ilçenin il olma kriterlerini sağladığını dile getirerek,’’Erciş, tarihten günümüze kadar sosyal ve kültürel yapısıyla, ticari merkeziyle, nüfusuyla il olmayı hak eden bir ilçedir. Erciş il olma kriterlerini de sağlayan bir ilçe. Uzun zamandır bu konu için de sık sık gündeme geliyor.Biz uzun zamandır bu konu üzerine düşüncemizi beyan ettik ve talepte bulunduk. Erciş’te yaşayan, Ercişli olup ilçede olmayan herkesin talebidir.Umarım ülkemizin 100'üncü yılında Erciş ilçemiz de il olur. Bu anlamda beklenti içerisindeyiz ve önümüzdeki günlerde Ankara’ya gidip bu konu için bir dizi ziyaretler gerçekleştireceğiz. Umudumuz ve beklentimiz, Erciş’ in il olmasıdır’’dedi ERCİŞ’İN İL OLMASINI DESTEKLİYORUZ Çelik,Erciş’in il olmasının ilçeye fayda sağlayacağını belirterek,’’Erciş’in il olması hem esnafımızın hem de Erciş’in faydasınadır. Erciş’in il olması 20 bin görevlinin direkt olarak Erciş’ gelmesi demektir. Bütün resmi kurumların ilçemize gelmesi demektir. Erciş’in büyümesi demektir. Erciş nüfusunun büyümesi demektir. Erciş zaten gelişmiş bir ilçe ama daha da gelişebilir. Ercişli olup da başka illerde olan çok sayıda iş insanı var. İlçemizin il olması  halinde bu iş insanları Erciş’e gelip yatırımlar yapacaktır. Erciş’in il olmasını talep ediyoruz ve beklenti içerisindeyiz. Erciş’in il olmasını istiyoruz. Bu konunun desteklenmesini istiyoruz’’diye aktardı. (Haber.Sadiye YİGİT)
YEŞİL ERCİŞ İL OLACAK

Erciş il olacak söylemleri her Ercişlinin dilindedir.Her Ercişli il olacak günü dört gözle bekliyor
ÇELİK;ERCİŞ İL OLMAYI HAK EDİYOR
Erciş Şoförler Odası Başkanı Yakup Çelik, ilçenin il olma kriterlerini sağladığını dile getirerek,’’Erciş, tarihten günümüze kadar sosyal ve kültürel yapısıyla, ticari merkeziyle, nüfusuyla il olmayı hak eden bir ilçedir. Erciş il olma kriterlerini de sağlayan bir ilçe. Uzun zamandır bu konu için de sık sık gündeme geliyor.Biz uzun zamandır bu konu üzerine düşüncemizi beyan ettik ve talepte bulunduk. Erciş’te yaşayan, Ercişli olup ilçede olmayan herkesin talebidir.Umarım ülkemizin 100'üncü yılında Erciş ilçemiz de il olur. Bu anlamda beklenti içerisindeyiz ve önümüzdeki günlerde Ankara’ya gidip bu konu için bir dizi ziyaretler gerçekleştireceğiz. Umudumuz ve beklentimiz, Erciş’ in il olmasıdır’’dedi
ERCİŞ’İN İL OLMASINI DESTEKLİYORUZ
Çelik,Erciş’in il olmasının ilçeye fayda sağlayacağını belirterek,’’Erciş’in il olması hem esnafımızın hem de Erciş’in faydasınadır. Erciş’in il olması 20 bin görevlinin direkt olarak Erciş’ gelmesi demektir. Bütün resmi kurumların ilçemize gelmesi demektir. Erciş’in büyümesi demektir. Erciş nüfusunun büyümesi demektir. Erciş zaten gelişmiş bir ilçe ama daha da gelişebilir. Ercişli olup da başka illerde olan çok sayıda iş insanı var. İlçemizin il olması  halinde bu iş insanları Erciş’e gelip yatırımlar yapacaktır. Erciş’in il olmasını talep ediyoruz ve beklenti içerisindeyiz. Erciş’in il olmasını istiyoruz. Bu konunun desteklenmesini istiyoruz’’diye aktardı.
(Haber.Sadiye YİGİT)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.