Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Süper Lig'de sezonun açılış maçında Trabzonspor, Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti

Spor 12.08.2023 - 08:16, Güncelleme: 12.08.2023 - 09:28 1834+ kez okundu.
 

Süper Lig'de sezonun açılış maçında Trabzonspor, Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti

Süper Lig'de sezon sezon açıldı
2023-2024 sezonunun Trendyol Süper Lig açılış maçında Trabzonspor, Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazanarak sezona 3 puanla başladı.   Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun açılış maçında Trabzonspor, Fraport TAV Antalyaspor ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı bordo-mavili ekip kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı. SEZONUN İLK GOLÜ DENSWIL'DEN Mücadelenin 9'uncu daikasında bordo-mavililerin ilk golünü kaydeden Stefano Denswil, Trenyol Süper Lig'in bu sezonki ilk golünü atmış oldu.
Süper Lig'de sezon sezon açıldı

2023-2024 sezonunun Trendyol Süper Lig açılış maçında Trabzonspor, Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazanarak sezona 3 puanla başladı.

 
Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun açılış maçında Trabzonspor, Fraport TAV Antalyaspor ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı bordo-mavili ekip kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

SEZONUN İLK GOLÜ DENSWIL'DEN

Mücadelenin 9'uncu daikasında bordo-mavililerin ilk golünü kaydeden Stefano Denswil, Trenyol Süper Lig'in bu sezonki ilk golünü atmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.