Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Memur ve memur emeklisinin zam oranında uzlaşma sağlanamadı

Gündem 23.08.2023 - 08:34, Güncelleme: 23.08.2023 - 08:34 1953+ kez okundu.
 

Memur ve memur emeklisinin zam oranında uzlaşma sağlanamadı

Zam oranı için Hakem Kurulu'na gidilecek
Kamu İşveren Heyeti ile Memur-Sen, memur ve memur emeklilerinin 2024 ve 2025'teki zam oranında uzlaşamazken, taraflar 11 hizmet kolunun tamamında anlaşma sağladı. Zam kararı için Kamu Görevlileri Hakem Heyeti devreye girecek. 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi dördüncü toplantısı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın katılımıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda gerçekleşti. Taraflar zam oranında uzlaşmaya varamazken 11 hizmet kolunun tamamında anlaşma sağlandı. Zam kararı içinse Hakem Kurulu'na gidilecek. Hakem Kurulu'nun 7 üyesi Cumhurbaşkanı tarafından seçilirken; Memur-Sen'den 2, Kamu-Sen'den 2 ve Kesk'ten 1 üye yer alıyor.
Zam oranı için Hakem Kurulu'na gidilecek

Kamu İşveren Heyeti ile Memur-Sen, memur ve memur emeklilerinin 2024 ve 2025'teki zam oranında uzlaşamazken, taraflar 11 hizmet kolunun tamamında anlaşma sağladı. Zam kararı için Kamu Görevlileri Hakem Heyeti devreye girecek.

7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi dördüncü toplantısı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın katılımıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda gerçekleşti. Taraflar zam oranında uzlaşmaya varamazken 11 hizmet kolunun tamamında anlaşma sağlandı. Zam kararı içinse Hakem Kurulu'na gidilecek. Hakem Kurulu'nun 7 üyesi Cumhurbaşkanı tarafından seçilirken; Memur-Sen'den 2, Kamu-Sen'den 2 ve Kesk'ten 1 üye yer alıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.