Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş'te Kaymakam Karaloğlu göreve başladı

Gündem 08.09.2023 - 15:36, Güncelleme: 08.09.2023 - 15:36 1552+ kez okundu.
 

Erciş'te Kaymakam Karaloğlu göreve başladı

Van’ın Erciş Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu’nun Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine atanmasıyla yerine Erzurum Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu atandı
Van’ın Erciş Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu’nun Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine atanmasıyla yerine Erzurum Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu atandı. 2023 Kaymakamlar Kararnamesi ile Erciş Kaymakamlığına atanan Karaloğlu, bugün itibariyle yeni görevine başladı. Kaymakam Murat Karaloğlu, göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, “Görevimize hayırlısıyla bugün itibariyle başladık. Yapacağımız görev süresince, kanunlar çerçevesinde, kurum, kuruluş ve vatandaşlarımızla birlikte istişare içerisinde Erciş için çalışıp, her gönüle hitap edeceğiz” dedi. Kaymakam Murat Karaloğlu, yeni görevinin kendisine ve ilçe için hayırlı olmasını diledi.
Van’ın Erciş Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu’nun Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine atanmasıyla yerine Erzurum Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu atandı

Van’ın Erciş Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu’nun Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine atanmasıyla yerine Erzurum Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu atandı.
2023 Kaymakamlar Kararnamesi ile Erciş Kaymakamlığına atanan Karaloğlu, bugün itibariyle yeni görevine başladı. Kaymakam Murat Karaloğlu, göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, “Görevimize hayırlısıyla bugün itibariyle başladık. Yapacağımız görev süresince, kanunlar çerçevesinde, kurum, kuruluş ve vatandaşlarımızla birlikte istişare içerisinde Erciş için çalışıp, her gönüle hitap edeceğiz” dedi.
Kaymakam Murat Karaloğlu, yeni görevinin kendisine ve ilçe için hayırlı olmasını diledi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.