Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE YENİ KONUTLARA İLGİ ARTIYOR

Gündem 20.09.2023 - 08:18, Güncelleme: 20.09.2023 - 08:18 1354+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE YENİ KONUTLARA İLGİ ARTIYOR

ERCİŞ’TE YENİ KONUTLARA TALEP ÇOK
Erciş’te daireler daha inşaat halindeyken alıcı buluyor.Erciş son yıllarda çok sayıda mütahitin inşaat işi yaptığı bir ilçe oldu. Erciş’te yapılan dairelerin kolay ve uygun fiyatlarla satılması inşaat sektöründe bir patlamaya sebep oldu.  Şimdi Erciş’te hemen hemen her yerde yeni yapılan ve yeni yapılmış binalar göze çarpıyor. İnşaat sektöründe iş yapan İsmail Esin’’ Erciş’te inşaat işlerinde bugünkü şartlarda bile alım satım işleri çok iyidir.Yaptığım dairelerin kısa zamanda satılması paraya dönüşmesi bizi ekonomik olarak çok mutlu ediyor.Bizde yeni projeler ile Erciş halkının önüne çıkıyoruz. Erciş’te emlak alan kişi karlı bir işe yatırım yapmış oluyor. Erciş’te ev fiyatları ve kiralar büyük şehirler ile paralel olması alıcıya emlak yatırımını cazip hale getiriyor.’’ dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)
ERCİŞ’TE YENİ KONUTLARA TALEP ÇOK

Erciş’te daireler daha inşaat halindeyken alıcı buluyor.Erciş son yıllarda çok sayıda mütahitin inşaat işi yaptığı bir ilçe oldu. Erciş’te yapılan dairelerin kolay ve uygun fiyatlarla satılması inşaat sektöründe bir patlamaya sebep oldu.
 Şimdi Erciş’te hemen hemen her yerde yeni yapılan ve yeni yapılmış binalar göze çarpıyor. İnşaat sektöründe iş yapan İsmail Esin’’ Erciş’te inşaat işlerinde bugünkü şartlarda bile alım satım işleri çok iyidir.Yaptığım dairelerin kısa zamanda satılması paraya dönüşmesi bizi ekonomik olarak çok mutlu ediyor.Bizde yeni projeler ile Erciş halkının önüne çıkıyoruz. Erciş’te emlak alan kişi karlı bir işe yatırım yapmış oluyor. Erciş’te ev fiyatları ve kiralar büyük şehirler ile paralel olması alıcıya emlak yatırımını cazip hale getiriyor.’’ dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.