Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aç kalan domuz sürüsü mahalleye indi

Gündem 01.10.2023 - 13:00, Güncelleme: 01.10.2023 - 13:00 1392+ kez okundu.
 

Aç kalan domuz sürüsü mahalleye indi

Domuz sürüsü mahalleye indi
Van'ın Özalp ilçesinde aç kalan domuz sürüsü mahalleye indi. Özalp Şemsettin Mahallesi'nde sürüler halinde görülen domuzlar korkuya neden oluyor. Aç kalan domuz sürüsü yemek bulabilmek için köy merkezine inerken, o anları Fatih Kaçak isimli vatandaş cep telefonu ile kaydetti. Sayıları 15 civarında olan domuzların İran sınırında girdiğini söyleyen Fatih Kaçak, "Domuzlar yaklaşık 1 aydan bu yana sürekli burada görülüyor. İran sınırından ülkemize giren domuz sürüsü genelde gece ekili alanlara zarar veriyorlardı. Ekili alanların kalmaması ile yiyecek bulmaya çalışan domuz sürüsü, gündüzleri de mahallemizde sürekli görülmeye başladı" dedi.
Domuz sürüsü mahalleye indi

Van'ın Özalp ilçesinde aç kalan domuz sürüsü mahalleye indi.
Özalp Şemsettin Mahallesi'nde sürüler halinde görülen domuzlar korkuya neden oluyor. Aç kalan domuz sürüsü yemek bulabilmek için köy merkezine inerken, o anları Fatih Kaçak isimli vatandaş cep telefonu ile kaydetti. Sayıları 15 civarında olan domuzların İran sınırında girdiğini söyleyen Fatih Kaçak, "Domuzlar yaklaşık 1 aydan bu yana sürekli burada görülüyor. İran sınırından ülkemize giren domuz sürüsü genelde gece ekili alanlara zarar veriyorlardı. Ekili alanların kalmaması ile yiyecek bulmaya çalışan domuz sürüsü, gündüzleri de mahallemizde sürekli görülmeye başladı" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.