Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ünlü oyuncu Ersin Korkut domates toplayıp salça yaptı

Gündem 02.10.2023 - 07:28, Güncelleme: 02.10.2023 - 07:28 1360+ kez okundu.
 

Ünlü oyuncu Ersin Korkut domates toplayıp salça yaptı

Ersin Korkut domates toplayıp salça yaptı
Ünlü sinema oyuncusu Ersin Korkut, Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Yelkenli köyünde tarım işçileriyle birlikte domates toplayıp salça yaptı. ‘Kalp Estetiği’ filminin galasına giden oyuncu Ersin Korkut, Müge Boz ve Evliya Aykan, Tatvan ilçesine bağlı Yelkenli köyünde yol kenarında tarlada çalışan işçileri görünce araçtan indiler. Tarım işçileriyle birlikte tarlada domates toplayan oyuncular, domates salçası yaptı. Tarlada çalışan oyuncularla hatıra fotoğrafı da çekilen oyuncular, daha sonra Van’a gitmek üzere yollarına devam etti.
Ersin Korkut domates toplayıp salça yaptı

Ünlü sinema oyuncusu Ersin Korkut, Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Yelkenli köyünde tarım işçileriyle birlikte domates toplayıp salça yaptı.
‘Kalp Estetiği’ filminin galasına giden oyuncu Ersin Korkut, Müge Boz ve Evliya Aykan, Tatvan ilçesine bağlı Yelkenli köyünde yol kenarında tarlada çalışan işçileri görünce araçtan indiler. Tarım işçileriyle birlikte tarlada domates toplayan oyuncular, domates salçası yaptı. Tarlada çalışan oyuncularla hatıra fotoğrafı da çekilen oyuncular, daha sonra Van’a gitmek üzere yollarına devam etti.

Bitlis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.