Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE AKTARLAR’DA KIŞ YOĞUNLUĞU BAŞLADI

Sağlık 04.10.2023 - 17:11, Güncelleme: 04.10.2023 - 17:13 2225+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE AKTARLAR’DA KIŞ YOĞUNLUĞU BAŞLADI

ERCİŞ’TE AKTARLAR’DA KIŞ YOĞUNLUĞU
Erciş’te sağanak yağışların ardından hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte soğuk algınlığına karşı bünyesini doğal yollarla güçlendirmek isteyen vatandaşlar, aktarlarda hareketlilik oluşturdu.Erciş’te yaklaşık üç gündür devam eden sağanak yağışların ardından soğuk havanın kendini hissettirmesiyle birlikte artan gribal enfeksiyonlara karşı vatandaşlar, genellikle şifalı bitkileri tercih ediyor. Soğuk algınlığına yakalanmamak için çeşitli şifalı bitkilerin karıştırılarak hazırlandığı kış çayının tüketilmesini öneren aktarlar, şifalı bitkilerin hasta olunmadan önce tüketilmesi gerektiğini belirtiler. Ercişli aktarlar, özellikle içerisinde kuşburnu, ıhlamur, zencefil ve adaçayı gibi bitkileri barındıran kış çayının gribal enfeksiyonlara karşı kalkan görevi gördüğüne dikkat çekiyor.  Mehmet Taha Minas isimli aktar, havaların soğumaya başlamasıyla sezonu açtıklarını belirtti. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için özellikle kuşburnu, tarçın ve ıhlamur tüketildiğini ifade eden Minas, “Akciğer rahatsızlığı olanlar kozalak şurubu ve macunu çok tercih ediliyor. Bizler soğuk algınlığı konusunda C vitamini açısından zengin olan kuşburnunu öneriyoruz. İkinci sırada ise ıhlamuru öneriyoruz. Bizler altı yedi çeşit bitkiyi karıştırarak kış çayı şekilde de veriyoruz. Evde nasıl kullanılacağı tarifini de yapıyoruz.” dedi. Şifalı bitkilerin bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek amacıyla hasta olmadan önce tüketilmesini gerektiğini dile getiren Minas, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte şifalı bitkilerin tüketilmesini tavsiye etti.(Haber:Sadiye YİGİT)
ERCİŞ’TE AKTARLAR’DA KIŞ YOĞUNLUĞU

Erciş’te sağanak yağışların ardından hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte soğuk algınlığına karşı bünyesini doğal yollarla güçlendirmek isteyen vatandaşlar, aktarlarda hareketlilik oluşturdu.Erciş’te yaklaşık üç gündür devam eden sağanak yağışların ardından soğuk havanın kendini hissettirmesiyle birlikte artan gribal enfeksiyonlara karşı vatandaşlar, genellikle şifalı bitkileri tercih ediyor. Soğuk algınlığına yakalanmamak için çeşitli şifalı bitkilerin karıştırılarak hazırlandığı kış çayının tüketilmesini öneren aktarlar, şifalı bitkilerin hasta olunmadan önce tüketilmesi gerektiğini belirtiler. Ercişli aktarlar, özellikle içerisinde kuşburnu, ıhlamur, zencefil ve adaçayı gibi bitkileri barındıran kış çayının gribal enfeksiyonlara karşı kalkan görevi gördüğüne dikkat çekiyor.
 Mehmet Taha Minas isimli aktar, havaların soğumaya başlamasıyla sezonu açtıklarını belirtti. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için özellikle kuşburnu, tarçın ve ıhlamur tüketildiğini ifade eden Minas, “Akciğer rahatsızlığı olanlar kozalak şurubu ve macunu çok tercih ediliyor. Bizler soğuk algınlığı konusunda C vitamini açısından zengin olan kuşburnunu öneriyoruz. İkinci sırada ise ıhlamuru öneriyoruz. Bizler altı yedi çeşit bitkiyi karıştırarak kış çayı şekilde de veriyoruz. Evde nasıl kullanılacağı tarifini de yapıyoruz.” dedi.
Şifalı bitkilerin bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek amacıyla hasta olmadan önce tüketilmesini gerektiğini dile getiren Minas, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte şifalı bitkilerin tüketilmesini tavsiye etti.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.