Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hamas, esir aldığı İsrailli bir kadınla iki çocuğunu serbest bıraktı

Gündem 12.10.2023 - 07:52, Güncelleme: 12.10.2023 - 07:58 1716+ kez okundu.
 

Hamas, esir aldığı İsrailli bir kadınla iki çocuğunu serbest bıraktı

Hamas, esir aldığı bir kadınla iki çocuğunu serbest bıraktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ın elindeki rehineleri bırakması için yaptığı görüşmeler sonuç verdi. Hamas'ın silahlı kanadı El Kassam Tugayları, esir aldıkları İsrailli bir kadın ve iki çocuğunu serbest bıraktı. İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalarda gerilimin düşmesi ve sivil can kayıplarının engellenmesi için Türkiye girişimlerde bulunmaya devam ediyor. ERDOĞAN'IN HAMLESİ MEYVE VERDİ Hamas'ın elindeki İsrailli rehineler için devreye giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da Hamas yetkilileriyle bir araya geldi. Erdoğan'ın yürüttüğü bürokrasi sonuç verirken, Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları esir aldığı bir İsrailli kadınla iki çocuğunu serbest bıraktı. Al Jazeera, kadın ile çocuğunun serbest bırakılmasına ilişkin görüntüleri de yayımladı.
Hamas, esir aldığı bir kadınla iki çocuğunu serbest bıraktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ın elindeki rehineleri bırakması için yaptığı görüşmeler sonuç verdi. Hamas'ın silahlı kanadı El Kassam Tugayları, esir aldıkları İsrailli bir kadın ve iki çocuğunu serbest bıraktı.

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalarda gerilimin düşmesi ve sivil can kayıplarının engellenmesi için Türkiye girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

ERDOĞAN'IN HAMLESİ MEYVE VERDİ

Hamas'ın elindeki İsrailli rehineler için devreye giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da Hamas yetkilileriyle bir araya geldi. Erdoğan'ın yürüttüğü bürokrasi sonuç verirken, Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları esir aldığı bir İsrailli kadınla iki çocuğunu serbest bıraktı. Al Jazeera, kadın ile çocuğunun serbest bırakılmasına ilişkin görüntüleri de yayımladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.