Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te asfalt çalışması devam ediyor

Gündem 12.10.2023 - 11:04, Güncelleme: 12.10.2023 - 11:04 1712+ kez okundu.
 

Erciş’te asfalt çalışması devam ediyor

Erciş Belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışması devam ediyor.
Erciş Belediyesi işbirliği ile ilçede yürütülen asfaltlama çalışması devam ediyor. Van genelinde yol ağını daha kaliteli ve konforlu hale getirmek için çalışan Van Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerinde olduğu gibi Erciş’in mahalle ve caddelerini asfaltlamaya devam ediyor. Erciş’in Yukarı Çınarlı ve Yukarı Işıklı mahallerinde yollar asfaltlanırken, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu da asfaltlama çalışması yapılan yerde incelemelerde bulundu. Asfaltlama çalışması hakkında bilgi alan Karaloğlu, asfalt dökme düğmesine de basarak startı.
Erciş Belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışması devam ediyor.

Erciş Belediyesi işbirliği ile ilçede yürütülen asfaltlama çalışması devam ediyor.
Van genelinde yol ağını daha kaliteli ve konforlu hale getirmek için çalışan Van Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerinde olduğu gibi Erciş’in mahalle ve caddelerini asfaltlamaya devam ediyor. Erciş’in Yukarı Çınarlı ve Yukarı Işıklı mahallerinde yollar asfaltlanırken, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu da asfaltlama çalışması yapılan yerde incelemelerde bulundu. Asfaltlama çalışması hakkında bilgi alan Karaloğlu, asfalt dökme düğmesine de basarak startı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.