Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te 100 bisikletliyle 100. yıl Cumhuriyet turu

Gündem 30.10.2023 - 07:41, Güncelleme: 30.10.2023 - 07:41 770+ kez okundu.
 

Erciş’te 100 bisikletliyle 100. yıl Cumhuriyet turu

Erciş’te 100 bisikletliyle 100. yıl Cumhuriyet turu
Erciş'te 100 bisikletli ile 100. Yıl Cumhuriyet turu yapıldı. Erciş’te Cumhuriyet’in 100. yılında Kaymakamlık binası önünden başlayan bisiklet turu şehir merkezinden geçip Van-Erciş karayolu üzerinden sahil yoluna geçip sahil yolunda gidiş geliş 1 tur attıktan sonra deniz feneri önünde sonlandırdılar. Cumhuriyetin 100. yılı bisiklet turuna katılan bisiklet severler yaklaşık 10 km pedal çevirdi. Erciş Belediyesi ekipleri pedal çeviren bisiklet severlere deniz feneri meydanında çorba, meyve suyu, kek ve su ikram etti. Etkinlik sonrası konuşan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, "Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bisiklet ile pedal çeviriyoruz. Bu etkinliğe Alay Komutanımız, Cumhuriyet Başsavcımız, protokol üyelerimiz, geleceğimizin teminatı sevgili gençler ve Ercişli bisiklet severler katıldı. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun ilelebet yaşasın Cumhuriyet" dedi. Etkinliğe Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, 108. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Melih Akdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Onur Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, kurum amirleri ve çok sayıda bisiklet sever katıldı.
Erciş’te 100 bisikletliyle 100. yıl Cumhuriyet turu

Erciş'te 100 bisikletli ile 100. Yıl Cumhuriyet turu yapıldı.
Erciş’te Cumhuriyet’in 100. yılında Kaymakamlık binası önünden başlayan bisiklet turu şehir merkezinden geçip Van-Erciş karayolu üzerinden sahil yoluna geçip sahil yolunda gidiş geliş 1 tur attıktan sonra deniz feneri önünde sonlandırdılar.
Cumhuriyetin 100. yılı bisiklet turuna katılan bisiklet severler yaklaşık 10 km pedal çevirdi. Erciş Belediyesi ekipleri pedal çeviren bisiklet severlere deniz feneri meydanında çorba, meyve suyu, kek ve su ikram etti.
Etkinlik sonrası konuşan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, "Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bisiklet ile pedal çeviriyoruz. Bu etkinliğe Alay Komutanımız, Cumhuriyet Başsavcımız, protokol üyelerimiz, geleceğimizin teminatı sevgili gençler ve Ercişli bisiklet severler katıldı. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun ilelebet yaşasın Cumhuriyet" dedi.
Etkinliğe Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, 108. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Melih Akdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Onur Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, kurum amirleri ve çok sayıda bisiklet sever katıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.