Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BM Güvenlik Konseyi, Gazze'de çatışmalara ara verilmesini talep eden karar tasarısını kabul etti

Gündem 16.11.2023 - 07:47, Güncelleme: 16.11.2023 - 07:54 959+ kez okundu.
 

BM Güvenlik Konseyi, Gazze'de çatışmalara ara verilmesini talep eden karar tasarısını kabul etti

RUSYA, ABD VE İNGİLTERE ÇEKİMSER KALDI
BM Güvenlik Konseyi, Gazze'de çatışmalara "acil ve uzatılmış ara verilmesi" talep edilen karar tasarısını kabul etti. Tasarıda Hamas ve Gazze'deki diğer grupların ellerindeki tüm rehineleri serbest bırakması yönündeki çağrı da yer alırken; Rusya, ABD ve İngiltere tasarıya farklı nedenlerle çekimser kaldılar. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde Gazze'deki çatışmalara acil ve uzatılmış ara verilmesi talep edilen karar tasarısı görüşüldü. Tasarı 12 üyenin evet oyuyla kabul edilirken, Rusya, ABD ve İngiltere çekimser kaldı. "ACİL VE UZATILMIŞ ARA VERİLMESİ" BMGK'DA KABUL EDİLDİ İsrail'in Gazze'deki katliamı 1 aydan fazla bir süredir aralıksız devam ederken, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) kritik bir oylama yapıldı. BMGK, Gazze'de çatışmalara "acil ve uzatılmış ara verilmesi" istenen karar tasarısını görüştü. Karar tasarısı 15 üyeli BMGK'da kabul edildi. RUSYA, ABD VE İNGİLTERE ÇEKİMSER KALDI Karar tasarısına 12 üye evet dedi. Evet diyen ülkeler arasında Fransa ve Çin de yer aldı. Rusya, ABD ve İngiltere farklı sebeplerle karar tasarısına iyimser kaldı.
RUSYA, ABD VE İNGİLTERE ÇEKİMSER KALDI

BM Güvenlik Konseyi, Gazze'de çatışmalara "acil ve uzatılmış ara verilmesi" talep edilen karar tasarısını kabul etti. Tasarıda Hamas ve Gazze'deki diğer grupların ellerindeki tüm rehineleri serbest bırakması yönündeki çağrı da yer alırken; Rusya, ABD ve İngiltere tasarıya farklı nedenlerle çekimser kaldılar.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde Gazze'deki çatışmalara acil ve uzatılmış ara verilmesi talep edilen karar tasarısı görüşüldü. Tasarı 12 üyenin evet oyuyla kabul edilirken, Rusya, ABD ve İngiltere çekimser kaldı.

"ACİL VE UZATILMIŞ ARA VERİLMESİ" BMGK'DA KABUL EDİLDİ

İsrail'in Gazze'deki katliamı 1 aydan fazla bir süredir aralıksız devam ederken, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) kritik bir oylama yapıldı. BMGK, Gazze'de çatışmalara "acil ve uzatılmış ara verilmesi" istenen karar tasarısını görüştü. Karar tasarısı 15 üyeli BMGK'da kabul edildi.

RUSYA, ABD VE İNGİLTERE ÇEKİMSER KALDI

Karar tasarısına 12 üye evet dedi. Evet diyen ülkeler arasında Fransa ve Çin de yer aldı. Rusya, ABD ve İngiltere farklı sebeplerle karar tasarısına iyimser kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.