Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE“KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI” ÖNCESİNDE OTO LASTİKÇİLERDE YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Gündem 22.11.2023 - 19:03, Güncelleme: 22.11.2023 - 19:03 1191+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE“KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI” ÖNCESİNDE OTO LASTİKÇİLERDE YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Kış aylarının gelmesiyle birlikte otomobil sürücüleri, kış lastiklerini taktırmak için oto lastik dükkanlarına gitmeye başladı
Kış aylarının gelmesiyle birlikte otomobil sürücüleri, kış lastiklerini taktırmak için oto lastik dükkanlarına gitmeye başladı. Aralık ayı itibariyle başlayan uygulama öncesinde oto lastik dükkanlarında yoğunluk yaşanırken, lastikçi Doğan Toprak "Şu an çok yoğunuz, saat 13.00 civarı 30-40 araç lastik değişimi yaptık” dedi. Erciş’in yüksek yerlerinde kar yağışının etkili olası araç sahiplerini tedirgin etti. . Araliık ayında başlayacak kış lastiği uygulamasına sayılı günler kalırken, oto lastik dükkanlarında yoğunluk yaşanıyor. Lastikçi Doğan Toprak, günde yüzlerce aracın lastik değişiminin yapıldığını belirtirken, kış aylarında güvenli yolculuk için lastik değişiminin önemini “Kış lastikleri soğuk aylarda yaşanılan hava şartlarına göre üretilmekte. Bu nedenle çok daha güvenli sürüş sağlarlar” diyerek vurguladı. Aralık ayında başlayacak kış lastiği uygulaması öncesinde yoğun şekilde çalıştığını belirten Doğan Toprak, “ Aralık ayında başlayacak olan ‘kış lastiği uygulaması’ için hazırlıklarımızı tamamladık ve yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Sabahtan bu öğlen saatlerine kadar 30-40 aracın lastik değişimini yaptık. Gün içerisinde 100 aracın lastik değişimini tamamlarız diye düşünüyorum. Sürücülerimiz de mutlaka dikkatli olsun, lastiklerini değiştirsinler çünkü kış lastikleri soğuk aylarda yaşanılan hava şartlarına göre üretilmektedir. Bu nedenle çok daha güvenli sürüş sağlarlar” dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)
Kış aylarının gelmesiyle birlikte otomobil sürücüleri, kış lastiklerini taktırmak için oto lastik dükkanlarına gitmeye başladı

Kış aylarının gelmesiyle birlikte otomobil sürücüleri, kış lastiklerini taktırmak için oto lastik dükkanlarına gitmeye başladı. Aralık ayı itibariyle başlayan uygulama öncesinde oto lastik dükkanlarında yoğunluk yaşanırken, lastikçi Doğan Toprak "Şu an çok yoğunuz, saat 13.00 civarı 30-40 araç lastik değişimi yaptık” dedi.
Erciş’in yüksek yerlerinde kar yağışının etkili olası araç sahiplerini tedirgin etti. . Araliık ayında başlayacak kış lastiği uygulamasına sayılı günler kalırken, oto lastik dükkanlarında yoğunluk yaşanıyor. Lastikçi Doğan Toprak, günde yüzlerce aracın lastik değişiminin yapıldığını belirtirken, kış aylarında güvenli yolculuk için lastik değişiminin önemini “Kış lastikleri soğuk aylarda yaşanılan hava şartlarına göre üretilmekte. Bu nedenle çok daha güvenli sürüş sağlarlar” diyerek vurguladı. Aralık ayında başlayacak kış lastiği uygulaması öncesinde yoğun şekilde çalıştığını belirten Doğan Toprak, “ Aralık ayında başlayacak olan ‘kış lastiği uygulaması’ için hazırlıklarımızı tamamladık ve yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Sabahtan bu öğlen saatlerine kadar 30-40 aracın lastik değişimini yaptık. Gün içerisinde 100 aracın lastik değişimini tamamlarız diye düşünüyorum. Sürücülerimiz de mutlaka dikkatli olsun, lastiklerini değiştirsinler çünkü kış lastikleri soğuk aylarda yaşanılan hava şartlarına göre üretilmektedir. Bu nedenle çok daha güvenli sürüş sağlarlar” dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.