Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çatak'ta nesli tehlike altında yaralı vaşak bulundu

Gündem 24.11.2023 - 07:54, Güncelleme: 24.11.2023 - 07:54 1124+ kez okundu.
 

Çatak'ta nesli tehlike altında yaralı vaşak bulundu

Çatak'ta yaralı vaşak bulundu
 Van'ın Çatak ilçesinde nesli tehlike altında olan bir vaşak yaralı halde bulundu. Van'ın Çatak ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Kaçit Mahallesi civarında vatandaşlar, Nesli tükenme tehlikesi olan bir vaşağı yaralı halde buldu. Ayağı aksayan vaşak, vatandaşlar tarafından İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. İlçe Tarım ve Oran Müdürlüğü personelleri yaralı vaşağı tedavi edilmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Van Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.
Çatak'ta yaralı vaşak bulundu

 Van'ın Çatak ilçesinde nesli tehlike altında olan bir vaşak yaralı halde bulundu.
Van'ın Çatak ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Kaçit Mahallesi civarında vatandaşlar, Nesli tükenme tehlikesi olan bir vaşağı yaralı halde buldu. Ayağı aksayan vaşak, vatandaşlar tarafından İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. İlçe Tarım ve Oran Müdürlüğü personelleri yaralı vaşağı tedavi edilmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Van Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.