Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çığ nedeniyle kapanan Van-Bahçesaray karayolu ulaşıma açıldı

Gündem 11.12.2023 - 08:05, Güncelleme: 11.12.2023 - 08:05 819+ kez okundu.
 

Çığ nedeniyle kapanan Van-Bahçesaray karayolu ulaşıma açıldı

Van-Bahçesaray karayolu ulaşıma açıldı
Çığ düşmesi sonucu kapanan Van-Bahçesaray karayolunun 84. kilometresi, karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından ulaşıma açıldı. Doğu Anadolu Bölgesi'ni etkisi altında alan kar yağışı, Van'ın yüksek kesimlerinde tipi ile birlikte etkili oluyor. Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan ve Türkiye'nin 3000 rakımı ile en yüksek geçidi olan Karabet Geçidi'nde kar yağışı ve tipi etkisini sürdürüyor. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede çalışma yaptıkları sırada Van-Bahçesaray yolunun 84. kilometresine çığ düştü. Kısa süreli kapanan yol, ekiplerin çalınmasıyla ulaşıma açıldı. Sis ve tipi nedeniyle çalışmalarını güçlükle sürdüren ekipler, yolda biriken karları temizliyor.
Van-Bahçesaray karayolu ulaşıma açıldı

Çığ düşmesi sonucu kapanan Van-Bahçesaray karayolunun 84. kilometresi, karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından ulaşıma açıldı.
Doğu Anadolu Bölgesi'ni etkisi altında alan kar yağışı, Van'ın yüksek kesimlerinde tipi ile birlikte etkili oluyor. Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan ve Türkiye'nin 3000 rakımı ile en yüksek geçidi olan Karabet Geçidi'nde kar yağışı ve tipi etkisini sürdürüyor. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede çalışma yaptıkları sırada Van-Bahçesaray yolunun 84. kilometresine çığ düştü. Kısa süreli kapanan yol, ekiplerin çalınmasıyla ulaşıma açıldı. Sis ve tipi nedeniyle çalışmalarını güçlükle sürdüren ekipler, yolda biriken karları temizliyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.